dm SLAVI I NAGRAĐUJE
Za 12. rođendan 112 vrijednih nagrada
Manager.ba BiH 27 lipnja, 2018

– Povodom obilježavanja 12 godina poslovanja u BiH, dm drogerie markt d.o.o., vodeća kompanija u kategoriji drogerija na našem tržištu, želi nagraditi vjernost svojih kupaca rođendanskom nagradnom igrom.

U narednih 14 dana, tačnije od 27.6. do 10.7., u dm prodavnicama širom BiH kupci su pozvani da okušaju svoju sreću i osvoje jednu od 112 vrijednih nagrada!

U dm-ovoj rođendanskoj nagradnoj igri pravo sudjelovanja imaju svi kupci koji do 10.7. obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju. Za 12 najsretnijih, kao prvu nagradu dm je pripremio Hoverboard sa opremom, odnosno električni scooter koji osigurava praktičan vid gradskog prIJevoza te nudi i sasvim novi vid zabave. Kao drugu nagradu, 50 sretnih dobitnika osvaja dm poklon karticu u vrijednosti od 100 KM, dok je 50 dm poklon kartica u vrijednosti od 50 KM osigurano kao treća nagrada. 

„Rođendan je uvijek prilika da se prisjetimo početaka i osvrnemo na sve što smo do sada postigli. Prije 12 godina otvorili smo prvu dm prodavnicu u Sarajevu, u naselju Dobrinja. Danas našu prodajnu mrežu čini 70 dm prodavnica u 40 bh. gradova. Ponosni smo na ova postignuća i uspješan rad koji ostvarujemo prvenstveno zahvaljujući povjerenju naših kupaca. Zbog toga je njihovo zadovoljstvo za nas na prvom mjestu, a rođendan prilika da im se zahvalimo“, izjavila je Admira Isaković, članica Uprave dm-a.

Osim nagradne igre i ponude više od 3.000 proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, 12. rođendan dm obilježava i posebnom ponudom za sve kupce u kojoj za kupovinu odabranih proizvoda drugi dobiVaju gratis. Više informacija o rođendanskim aktivnostima kupci mogu pronaći na dm web stranici kao i na dm društvenim mrežama. 

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za dvanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 648 zaposlenika i 70 prodavnica u 40 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2016/17. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 143,9 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju: Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Povezani članci

1

2

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo