.DEBUG 2024
Pogledajte najbolje predavanje .Debug-a, keynote Igora Krezića
Manager BiH 13 lipnja, 2024
Izvor fotografije:
bug.hr

Osnivač NSofta i Rolle na .debugu je imao svoj prvi javni nastup u životu, u kojem je prepričao 25 godina svojeg poslovnog i životnog puta te oduševio više od 1.200 posjetitelja. 

 

Mostarski poduzetnik Igor Krezić poznat je kao suosnivač NSofta, globalno najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine te nakon toga i kao CEO Rolle, jednog od najperspektivnijih startupa u našoj regiji trenutačno. Izvan IT krugova, široj je javnosti poznat i kao "direktor koji je pred zaposlenicima skočio kroz prozor", a svoju životnu i poslovnu priču prvi put je u javnosti podijelio na .debugu 2024, kao jedan od keynote govornika.

Godine promašaja, uspjeha, prepreka – ali ne i odustajanja, ne bi stvorile priču o jednom od najvećih poslovnih uspjeha IT industrije u BiH svih vremena da u receptu tog uspjeha nije bilo i nekoliko žlica sreće. Kako izazvati, ali i iskoristiti one trenutke kada, naprosto, imate ludu sreću, u "oversharing maratonu" na .debugu 2024 otkrio je poslovni, ali i stvarni maratonac.

Predavanje "Treba imati i sreće" zaradilo je nekoliko puta pljesak na otvorenoj sceni, izmamilo i poneku suzu na oko te daleko više osmijeha na lica, a u našoj anketi dobilo je i najviše ocjene publike, između 100 točaka programa. Stoga, uživajte u polusatnoj priči simpatičnog i ambicioznog genijalca iz Mostara, na koju nitko ne može ostati ravnodušan…

 

 

Bug | Manager.ba


 

Video
ANER KRUŠKONJA, OBRTNIČKA KOMORA HNŽ
Koliko se danas isplati biti obrtnik
DAMIR UZUNOVIĆ, BUYBOOK
Mi smo išli naopačke
JASMIN BADŽAK, EUROSJAJ
Moj radni dan traje 24 sata, ali uživam u svom poslu!