NSoft

Umirovljeni inženjeri počeli s praksom u mostarskom Starku

Mostarska kompanija NSoft prošli je mjesec objavila zanimljiv oglas u kojem su tražili  inženjere u penziji za dvotjednu praksu u njihovoj tvornici STARK.

 

Oglas je izazvao zanimljive reakcije u cijelom regionu, a nakon procesa prijava i selekcije, odabrana su četiri inženjera i jedna inženjerka u penziji. 

Hrvatski

Mostarski NSoft postao dio američke burze: Među suvlasnicima i Michael Jordan

Budući da je kompanija Sportradar suvlasnik mostarske softverske firme NSoft koja zapošljava preko 300 ljudi, ovim je i NSoft posredno dio američke burze. NSoft je jedna od najbrže rastućih firmi u BiH koja se tri puta zaredom našla na renomiranim CE FAST 50 te EMEA FAST 500 listama najbrže rastućih kompanija.

 

Hrvatski

Mila Marić glavna inženjerka projekta izrade mostarske verzije Cybertrucka

Mila Marić kao glavna inženjerka projekta izrade mostarske verzije Teslinog Cybertrucka, te jedina ženska osoba koja je radila na projektu, zajedno sa svojim timom automobil Ford Raptor F150 rastavila je u najsitnije dijelove, da bi od njega nastao 'brat blizanac' Cybertrucka.

 

Ambiciozna i uspješna, Mila je prije četiri godine postala članica Stark Solutions firme, gdje radi na mjestu diplomiranog inženjera strojarstva.

Ovo je za sada njezin najveći ispit.

Slučajna strojarka

Hrvatski

Teslin Cybertruck dobio mostarsku verziju!

Iako Teslin Cybertruck krasi električni pogon, u čiju efikasnost ćemo se uvjeriti za koju godinu, mostarski „brat blizanac" ipak ostaje vjeran klasičnom pogonu na oktane, pod futurističkom vanjštinom kuca provjereno Fordovo srce. 

 

Već glasovita tvrtka STARK iz Mostara upravo je proizvela jedan Cybertruck, a ideja za projekt je došla od vlasnika Igora Krezića koji obožava Teslu.

Pošto originalni Teslin automobil izlazi tek za jednu do dvije godine, Krezić ga je, kao pravi fan, poželio imati ranije.

Hrvatski

Mostarski NSoft otvorio ured u Maglaju

NSoft je informatička firma iz Mostara koja, u ovom trenutku, zajedno sa sestrinskim kompanijama, broji preko 300 zaposlenika.

 

Ovih dana je službeno promoviran ured mostarske IT kompanije NSoft u Maglaju. Ured je zapravo otvoren u prvim mjesecima 2020., no zvanično otvorenje i promocija odgođeni su radi mjera vezanih za suzbijanje pandemije koronavirusa.

U prvim danima kolovoza/augusta održano je zvanično predstavljanje rada ispostave, mladih ljudi zaposlenih u njoj te novih snaga kojima je pružena prilika da tu odrade praksu.

Hrvatski

NSoft ponovno na Deloitte EMEA listi 500 najbrže rastućih tvrtki

NSoft je jedina kompanija iz Bosne i Hercegovine koja se našla na prestižnoj listi Deloitte Global: Technology Fast 500™ EMEA.

Ovaj program objektivno rangira tvrtke usmjerene ka tehnologiji te im odaje priznanje kao najbrže rastućim tehnološkim kompanijama u EMEA regiji (Europa, Bliski istok i Afrika) temeljem četvorogodišnjih rezultata u poslovanju.

Hrvatski

Posao u Sarajevu mijenjao za nastavak karijere u kompaniji NSoft u Mostaru

Backend Developer po profesionalnoj vokaciji, Mirza Čehajić odlučio je posao u Sarajevu mijenjati za nastavak karijere u Mostaru. Njegova odluka bila je pomno planirana, a rezultat je Mirzine želje da za obitelj osigura mirnije okruženje, što se poklopilo sa poslovnom prilikom u NSoftu.

Već dvije godine je NSofter.

Odluka je pala.

Supruga i ja smo odlučili da nam je potrebna promjena.

Hrvatski

Pobjednici studentskog arhitektonskog konkursa pod nazivom “Zgrada sjedišta NSofta”

Potaknuti velikim brojem novih djelatnika i općenito širenjem poslovanja, u SPARK grupaciji došlo je do potrebe za novim i boljim radnim prostorom. Tako je nastala ideja SPARKlanda - stambeno-poslovno-društvenom kompleksu koji svojom lokacijom i uređenjem nudi kvalitetu života u prirodnom okruženju. Kao primarni cilj postavlja se prilagođavanje životnog prostora poslovnom okruženju i stvaranje makro sustava u kojem svaki djelatnik ostvaruje svoje ljudske potencijale na moderan način.

Hrvatski