NOBEL NA ZEPS-u
Jeste li znali da je svaki drugi prodani konvektor u BiH Atlanticov?
Manager.ba BiH 05 listopada, 2018
Izvor fotografije:
Nobel Corporation

Već dugi niz uspješnih godina i izlaganja na sajmovima širom Bosne i Hercegovine, tvrtka Nobel Corporation iz Mostara potvrđuje status kvalitetnog, pouzdanog i modernog poslovanja, korektan odnos prema kupcima i prepoznatljivost na tržištu.  

Na sajmištu Kamberovića polja u Zenici, 02. listopada 2018. godine svečano je otvoren 25. generalni bh. sajam ZEPS i 15. međunarodni sajam metala ZEPS Intermetal, koji je za posjetitelje otvoren do 06. listopada 2018. godine.

Ovogodišnji ZEPS je okupio više od 480 poduzetnika iz cijelog svijeta. 

 

 

Obzirom da je već počela sezona grijanja, pretpostaviti je da svatko od nas želi ugodno zagrijan i topao dom, poslovni prostor ili vikendicu. 

 

Nobel Corporation na tržištu prisutan s četiri programa

 

Ako razmišljate kako se na najekonomičniji način ugrijati ove zime, tu su uređaji za grijanje iz programa Atlantic- konvektori i radijatori

U ponudi su i električni bojleri s posebnim naglaskom na Steatite Turbo, koji posjeduje inovativnu tehnologiju, jedinstvenu na tržištu Bosne i Hercegovine.

 

 

Kada je u pitanju Nobel, nezaobilazan je i svakako i najsuvremeniji program filtera i sistema za omekšavanje vode, kao i sistema za uštedu vode i energije

 

 

Iskoristite sajamski popust 15% koji je Nobel pripremio za sve posjetitelje sajma

 

 

Nobelov štand posjetite tijekom trajanja sajma u vremenu od 10:00 do 18:00 sati.

 

Povezani članci

1

2