Atlantic

Grupa Atlantic traži 248 rukovoditelja u Francuskoj

Grupa Atlantic traži 248 rukovoditelja u Francuskoj. S manjkom kandidata na tržištu, tvrtka je revidirala svoje kriterije i način zapošljavanja kako bi pronašla zaposlenike. Donosimo intervju s Jacquesom Farinesom, voditeljem ljudskih resursa za grupu.

 

Doista imate poteškoće u zapošljavanju?

 

Naravno. Mi se nalazimo na područjima gdje je stopa nezaposlenosti oko 7%.

Hrvatski

ATLANTIC: Prednosti novog Atlantic bojlera Linéo!

Bojler je ključni dio opreme za vašu svakodnevnu udobnost. Koliko je važna njegova funkcionalnost, toliko je postao važan i dizajn te brzina zagrijavanja vode. Stoga je Atlantic razvio novu verziju bojlera Lineo, koji je dostupan od 01. travnja 2018. godine i ima sve potrebno za potpuno zadovoljenje potreba tržišta. Clément Fillon, voditelj proizvodnje bojlera u Atlanticu donosi nam više detalja o ovom novitetu. 

Zašto ste razvili novu verziju bojlera Linéo?

Hrvatski

Nobel nudi rješenje za problem tvrde vode u industriji i domaćinstvu

Još jedan u nizu redovitih godišnjih sajmova na kojima izlaže i aktivno sudjeluje Nobel Corporation je i Sajam privrede u Tešnju. Četrnaesti po redu, međunarodni sajam privrede u gradu poznatom kao „privredno čudo“, nezaobilazna je poslovna destinacija na sajamskoj karti Bosne i Hercegovine. 

Hrvatski

Atlantic na sajmu inovacija u Parizu

Pariški sajam inovacija održat će se od 27. travnja do 8. svibnja u Expou Porte de Versailles. Ovaj nezaobilazni događaj u glavnom gradu Francuske savršena je prilika za predstavljanje najnovijih inovacija u svijetu toplinske udobnosti. Toga su svakako svjesni svi najveći svjetski proizvođači koji već godinama sudjeluju na ovom sajmu.

Hrvatski

NOBEL-ovi proizvodi dizajnom se savršeno uklapaju u svaki enterijer

Jučer je u Olimpijskoj dvorani Zetra otvoren drugi po redu sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije pod nazivom “Sarajevo 4 Walls”. Na sajmu koji će trajati od 12. do 15. aprila bit će predstavljeno više od 50 kompanija sa više od 80 brendova iz BiH i regiona na površini većoj od 6.000 kvadratnih metara.

Hrvatski

ATLANTIC: Otvorenje nove tvornice u Gruziji

28. ožujka 2018. godine otvorena je nova tvornica Atlantic grupe, ovaj put u Gruziji. Tvornica je otvorena u drugom najvećem gradu Gruzije, u Kutaisiju. Otvorenju tvornice prisustvovao je veleposlanik Francuske u Gruziji, Pascal Meunier, predsjednik Atlantic grupe, Pierre-Louis Francis, članovi uprave grupe te brojni istaknuti članovi francuskog i gruzijskog poslovnog svijeta.

Hrvatski