GALA HOME i NOBEL
Dvodnevna edukacija za zaposlenike i stručne suradnike
Manager.ba BiH 24 siječnja, 2019
Izvor fotografije:
Manager.ba

U novootvorenom shoowroomu Gala Home u Mostaru održana je dvodnevna edukacija za zaposlenike i stručne suradnike, a na temu električnog grijanja i bojlera Atlantic, kao i sistema za kućno filtriranje vode

Edukaciju koja je održana 23. i 24. siječnja 2019. godine, Gala Home je organizirao u suradnji s kompanijom Nobel Corporation

Izložbeni prostor Gala Home-a upotpunjen je Atlanticovim proizvodima iz programa električnog grijanja i bojlera, dok se u izložbenim kuhinjama mogu vidjeti i sistemi za filtriranje vode s reverznom osmozom RO 5,  te dispenseri (Dispenser Silver i Nobel Business) - prateći aparati koji se spajaju s uređajem za filtriranje RO 5 i služe kao rezervoari pročišćene vode s mogućnošću hlađenja i zagrijavanja vode. 

 

 

Prvog dana edukcije, nazočni su imali priliku saznati više o francuskom brandu Atlantic čiji su konvektori i radijatori već 20 godina najprodavaniji vid električnog grijanja na tržištu Bosne i Hercegovine.

 

 

Osim što pruža maksimalan komfor, ova vrsta grijanja osigurava i značajne uštede u potrošnji električne energije.

Sanjin Topić, direktor prodaje podsjetio je da je Atlantic u svijetu poznat i kao najveći proizvođač bojlera.

 

 

Drugog dana edukacije, Dalila Ivanković, mag. kemije predstavila je sisteme za kućno filtriranje vode, s posebnim naglaskom na uređaj RO5 koji uklanja klor, kamenac, mutnoću i sve ostale nečistoće iz vode.

 

Uređaj RO 5

 

Dispenser Silver

 

Nobel Business

Povezani članci

1

Video
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb
VIDEO
Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta