Atlantic

Trebate plan grijanja za kuću, stan, poslovni prostor ili vikendicu?

Jeste li znali da se brendovi i proizvodi kompanije Atlantic distribuiraju u preko 100 zemalja, kao i da je Atlantic električno grijanje br. 1 u Europi po kvaliteti i ekonomičnosti?

 

 

Uz pomoć stručnjaka Nobel Corporation iz Mostara, koji već 21 godinu utopljavaju domove diljem BiH, i vi možete dobiti plan najisplativije vrste grijanja za svoj stan, kuću, vikendicu ili poslovni prostor.

Undefined

Zamislite proljeće sa mirisom omiljenog eteričnog ulja...

Mnogi će se složiti da je upravo miris proljeća najljepši miris. Asocijacija na buđenje prirode u nama izaziva osjećaj svježine i novog početka nakon hladne i sive zime.

 

PROČITAJTE VIŠE: Je li vam dosta popravaka perilice?

 

Atlantic je mislio na sve pa je kreirao sjajan uređaj koji u sebi spaja konvektor i ovlaživač zraka.

Undefined

Zašto su Atlantic konvektori najisplativiji sustav grijanja?

Sigurno se sjećate vremena kada su dizelski motori u automobilima bili znatno povoljniji od benzinskih koji su bili na lošem glasu kao puno skuplji i neisplativi. Stvari su se na tržištu mnogo promijenile od tog vremena.

 

Cijena benzina, koji je u nekim trenucima bio i duplo skuplji od dizela, sada je gotovo izjednačena s cijenom dizela. A potrošnja mnogo više ovisi o kvaliteti automobila i korištenju napredne tehnologije nego o vrsti goriva.

Undefined

VRIJEME JE ZA UŠTEDU: 3 praktična razloga zašto postaviti grijanje ljeti

Novci vam već odavno cure kroz zastarjeli sustav grijanja, a dosta vam je i čudnih zvukova iz radijatora i bojlera, vječite vlage i hrđe - vrijeme je za nešto novo, modernije i isplativije.

Pronašli ste savršeni bojler i radijatore, no niste sigurni koje je najbolje vrijeme za radove u kući ili stanu.

Zato smo mi tu ;)

Imamo tri odlična razloga zašto bi zamjenu ili uvođenje grijanja trebali odraditi ljeti, a to su:

Hrvatski

Toplom vodom do prekrasne kože

Sigurno ste čuli da vruća voda otvara pore i da je dobra za čišćenje kože, a tuširanje vrućom vodom na kraju napornog dana vam zvuči kao izvrsna ideja. 

Nažalost, moramo vam reći da vruća voda loše utječe na kožu. 

Istina je da vruća voda otvara pore, ali to je to. Jedino što ćete napraviti umivanjem ili tuširanjem u vrućoj vodi jest isušivanje kože, s vremenom će se početi ljuštiti i perutati toliko da neće pomoći ni mazanje hranjivim uljem.  

Hrvatski

[INFOGRAFIKA] Nobelovi savjeti za grijanje doma

Iako je ove godine zima počela lagano, još je mnogo vremena da se pretvorimo u pingvine jer ona svake godine pokaže svoje oštre zube! 

Dok mnogi još razmišljaju hoće li se grijati na drva, pelete, struju ili plin, mi smo u Nobelu okorjeli zagovornici grijanja na struju. Zašto?

Zato jer za grijanje na struju postoji mnogo razloga:

Hrvatski

Kako pametno i ekonomično postaviti radijatore?

U jedno smo sigurni.

Većina vas ima ugrađene radijatore točno ispod prozora, zar ne? I kada kupujete novi radijator sigurno mislite da se novi radijator treba montirati na točno isto mjesto kao i onaj stari.

Znači, opet ispod prozora. 

A jeste li primijetili i kako većina vaših prijatelja i poznanika ima radijatore (opet) ispod prozora? No da… Vjerojatno ne gledate gdje ih je tko postavio, no ipak nam vjerujte na riječ - 99,99% njih će ih imati točno ispod prozora. U čemu je kvaka?

Hrvatski

Grijanje dječje sobe postaje sigurnije uz Atlantic konvektore

Kada za to dođe vrijeme, djeca velik dio svog odrastanja provode u svojoj sobi.

Stoga je dječja soba multifunkcionalna.

Ona mora biti prostor za igru, učenje, druženje s prijateljima, odmor i spavanje.

Osim ako nije riječ o djetetu jedincu, najčešće su u sobi smještena zajedno braća i/ili sestre.

Kod uređenja dječje sobe važno je da ono odgovara uzrastu, navikama i potrebama djece.

Iz tog je razloga od iznimne važnosti da im, osim mira, tišine i dovoljno osvjetljenja, u sobi bude i odgovarajuća temperatura.

Hrvatski

Grijanje na drva, pelete, struju ili plin: što odabrati?

Na šta se grije Bosanac a riječ počinje sa slovom Z?

Zdrvima.

Jeste li čuli taj vic? Znamo, glup je - ali kladimo se da ste se nasmijali.

Znamo što sigurno nije smiješno, hladno vrijeme koje nam dolazi. Iako je kraj rujna bez jakne ili vestice ujutro ne izlazite iz kuće, a kada se dignete iz kreveta osjećate koliko je hladno.

Undefined

Tko je ustvari Atlantic, proizvođač najprodavanijih konvektora u BiH?

Atlantic je ugledni francuski brend koji je na globalnom svjetskom tržištu poznat kao vodeći proizvođač električnih konvektora, radijatora i bojlera.

Danas se Atlantic grupa sastoji od dvanaest strateških i komplementarnih brendova koji stvaraju toplinsku udobnost rješenja u četiri područja:

- Grijanje,
- Vruća voda,
- Klimatizacija,
- Ventilacija.

Brendovi koji su zastupljeni su: Alantic, Thermor, Guillot, Ygnis, Sauter, Lazzarini, Austria Email, Ideal Commercial, Cledhill, Keston, i Hamworthy.

Undefined