GRAMES-DEMI 2018.
NOBEL CORPORATION: U izgradnji objekta treba razmišljati o instalaciji uređaja za tretman vode
Manager.ba BiH 15 ožujka, 2018

22. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije GRAMES-DEMI 2018. koji se održava u prostorijama Banjalučkog velesajma, za posjetitelje je otvoren u razdoblju od 14. do 17. ožujka 2018. godine u vremenu od 10:00 do 19:00 sati. 

Među 120 izlagača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije i ostatka regije, već tradicionalno, štand sa bogatom ponudom proizvoda za ugodan život ima i mostarska tvrtka Nobel Corporation

Tijekom četiri dana trajanja sajma, posjetitelji će imati priliku razgovarati sa predstavnicima ove tvrtke i uvjeriti se u funkcionalnost proizvoda koji opravdavaju slogan "Rješenja za ugodan život".

Iskoristite posjetu na sajmu i popust od 15 posto na cjelokupni asortiman!

Riječ je o vrhunskom grijanju Atlantic (konvektori i radijatori), Atlantic bojlerima na čijem se grijaču ne skuplja kamenac, filterima i sistemima za filtriranje vode, te Ekofrend sistemima za uštedu vode i energije.

"Svima nam je dobro poznato da voda predstavlja izvor života, i obzirom na njen značaj mora se održavati i čuvati. Danas se susrećemo ne samo sa problemom nestašice vode već i sa njenom lošom kvalitetom. Izloženost čovjeka vodi loše kvalitete može izazvati ozbiljne bolesti. Stoga trebamo razvijati svijest o značaju vode i tražiti da se ovaj problem riješi. U današnje vrijeme postoje razni filteri za vodu koji iz iste uklanjaju fizičke i hemijske nečistoće. Nobel Corporation je kompanija koja je sa programom filtera i sistema za uštedu vode i energije ove godine prisutna na sajmu Grames Demi u Banja Luci. Obzirom da je spomenuti sajam specijalizirani sajam građevine, želimo ukazati na to da već u izgradnji objekta treba razmišljati i predvidjeti prostor za instalaciju uređaja za tretman vode“, kazala je prodajna predstavnica Nobela, mr.kemije Dalila Ivanković.

Povezani članci

1

2

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo