KOMPANIJE
Fabrika cementa Lukavac će zaposliti 5 najboljih diplomaca
manager.ba/akta.ba BiH 07 lipnja, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

Glavni kriteriji natječaja će biti prosjek ocjena, sudjelovanje u stručnim projektima, preporuke profesora, poznavanje engleskog jezika i prebivalište na općini Lukavac.

 

U Fabrici cementa Lukavac će u srijedu, 9. lipnja/juna, biti upriličeno svečano potpisivanje Memoranduma o suradnji s Tehnološkim, Elektrotehničkim i Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Tuzli, te Općinom Lukavac.

Povod za ovu suradnju je novi projekt koji je pokrenula Fabrika cementa Lukavac s ciljem da se zaposli pet najboljih studenata završnih godina s područja općine Lukavac.

Fabrika cementa Lukavac ove godine obilježava 20 godina uspješne privatizacije.

U okviru kampanje “20 godina čvrste veze” će biti realizirano više prigodnih i društveno korisnih programa.

Jedan od najznačajnijih projekata je upravo ovaj, koji je namijenjen najboljim studentima završnih godina.

Lukavac Cementu su potrebni mladi i talentirani ljudi, te je u suradnji s tri fakulteta Univerziteta u Tuzli i Općinom Lukavac dogovoreno da se nagrade oni najmarljiviji i pruži im se prilika da svoje prvo zaposlenje dobiju u Fabrici cementa Lukavac.

Glavni kriteriji natječaja će biti prosjek ocjena, sudjelovanje u stručnim projektima, preporuke profesora, poznavanje engleskog jezika i prebivalište na općini Lukavac.

Konkurs će biti otvoren u kolovozu/augustu, a pet najboljih diplomaca će početi raditi najkasnije u studenom/novembru ove godine, priopćeno je iz Fabrike cementa Lukavac.

Povezani članci

1

2

Video
ALISA GEKIĆ, LINK
LiNK je kreirao više od 4.000 radnih mjesta
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
Savjeti