ŠVEDSKA AGENCIJA
Bespovratna sredstva za inovativne poslovne ideje
Manager.ba/capital.ba BiH 19 ožujka, 2018

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Gradska razvojna agencija Banjaluka /CIDEA/ i Univerzitet za poslovne studije organizuju danas u Banjaluci prezentaciju drugog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima.

Sredstva su namijenjena poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za startap iznosi 10.000 eura, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 eura, saopšteno je iz Republičke agencije za mala i srednja preduzeća.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz program “Izazov za promjenu” /Challenge to Change/, koji provode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju /SIDA/ i Ambasada Švedske u BiH. Prezentacija se organizira u prostorijama Univerziteta za poslovne studije sa početkom u 11.00 časova.

Povezani članci

1

2