SBERBANK
Apsolventima šansa za zaposlenje
Manager.ba/nezavisne.com BiH 30 travnja, 2018

Sberbank Banjaluka pokrenula je program stručnog osposobljavanja i usavršavanja za apsolvente koji su pri kraju studija i studente koji su tek završili studije Ekonomskog fakulteta u Banjaluci.

Prema riječima Rade Radišić, rukovoditelljica Službe ljudskih resursa Sberbank Banjaluka, završetak studija, potraga za poslom i preuzimanje odgovornosti za vlastitu budućnost, egzistenciju i samostalno odlučivanje su faze u kojima se najviše nalaze mladi ljudi koji upravo završavaju ili su završili studije.

"Želeći da podržimo mlade ljude, njihov razvoj nakon fakulteta i odgovornosti koje preuzimaju s narednim životnim uspjesima i izazovima Sberbank a.d. Banjaluka je u saradnji s Ekonomskim fakultetom iz Banjaluke omogućila studentima Ekonomskog fakulteta da steknu iskustvo u procesu zapošljavanja, a nakon toga i teorijsko i praktično iskustvo u bankarstvu", rekla je Radišićeva i dodala da će nakon završenog perioda stručnog osposobljavanja i usavršavanja od tri mjeseca kandidati koji pokažu najbolje rezultate dobiti ponudu za posao i mogućnost daljeg razvoja i građenja karijere u Sberbank a.d. Banjaluka.

Ona je naglasila da je potrebno da studenti ispunjavaju određene kriterijume kako bi mogli da se prijave na program, a najvažniji je da imaju status apsolventa Ekonomskog fakulteta s jednim ispitom do završetka studija ili su završili studije u proteklih šest mjeseci.

Sberbank a.d. Banjaluka u okviru ovog programa upoznaje studente s bankom i bankarskim poslovanjem, pogotovo u pogledu digitalnih proizvoda i usluga, te osposobljava studente u pogledu komunikacionih i prodajnih vještina.

Povezani članci

1

2

Video
ALISA GEKIĆ, LINK
LiNK je kreirao više od 4.000 radnih mjesta
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
Savjeti