posao

I umirovljenici rade i umirovljenici pune fondove 

Zaposlenje nakon umirovljenja ulijeva ljudima, kažu iz Saveza umirovljenika, osjećaj korisnosti, a tu su i materijalne dobrobiti. 


Odlazak ljudi iz BiH sve je vidljiviji. Najviše se ogleda u nedostatku radne snage. To se nadomješta većinom uvozom radne snage, no sve više je primjera i zapošljavanja umirovljenika.

Oni sad, nakon sudske odluke, bez problema primaju mirovinu i rade, a upisuje im se i radni staž.

Hrvatski

Glavni projektant

Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH


Glavni projektant (m/ž)

 

Ukoliko ste proaktivni, motivisani, dobro organizovani, fleksibilni, volite raditi u timu i ispunjavate kriterije potrebne za rad na pojedinim radnim mjestima u okviru Pravilnika o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji Intesa Sanpaolo Banke Bosna i Hercegovina, biće nam drago da Vas upoznamo i ponudimo radno mjesto u timu naše Banke.

Ako želite postati dio našeg tima prijavite se za poziciju:

Hrvatski

HR Manager

Lokacija: Vitez (Rad iz firme)
Broj izvršilaca: 1
Trajanje oglasa: ističe 03.03.2024.

 

 

Poduzeće Fis d.o.o.Vitez raspisuje natječaj za posao:


HR MANAGER …………….1 izvršilac (M/Ž)


Opis posla

Hrvatski

Product Manager

Dio smo M SAN Grupacije, regionalnog lidera u distribuciji IT opreme i potrošačke elektronike, u sistemskoj integraciji, eCommerce rješenjima i prodaji putem interneta te u poljoprivrednoj proizvodnji.

I upravo po tome se razlikujemo od ostalih!

Poslujemo u kompleksnom organizacijskom okruženju koje kontinuirano raste, i svoj uspjeh prvenstveno dugujemo naporima i kapacitetima naših zaposlenika.

Hrvatski

Marketing menadžer 

FAMILIJA d.o.o. je kompanija koja nudi lepezu proizvoda i usluga iz oblasti genetike, estetike i personalizovane medicine.

Obzirom na konstantan razvoj kompanije i s tim povezanom rastu poslovnih potreba, FAMILIJA d.o.o. poziva zainteresovane kandidate da se prijave na radno mjesto:

 

MARKETING MENADŽER


Radno mjesto podrazumijeva sljedeće osnovne zadatke:

Hrvatski

Marketing Manager

iNovine BH društvo sa ograničenom odgovornošću za unutrašnju i vanjsku trgovinu (dalje u tekstu: Društvo) sa sjedištem u Sarajevu su najveći specijalizovani i vodeći maloprodajni lanac kioska u Bosni i Hercegovini, koje broji preko 400 prodajnih mjesta i više od 900 uposlenika, a sada raspisuje:

O G L A S     Z A    P O S A O

Za prijem na sljedeće pozicije u administraciji Društva u Sarajevu:
Rukovoditelj Organizacione cjeline – Marketinga / Marketing Manager (1 izvršitelj); 

Hrvatski

Direktor prodaje

Eurosan d.o.o. Mostar

Direktor prodaje

 

Eurosan d.o.o. Mostar, jedna od vodećih tvrtki u području prodaje profesionalnih sredstava za održavanje higijene, zastupnik svjetski poznatih brandova (Kimberly-Clark, Tork, Diversey, TTS, DonauChem, 3M, Vileda Professional, Tesa Professional), raspisuje natječaj za sljedeće radno mjesto:

 

DIREKTOR PRODAJE

 

Opis posla:

Hrvatski