biznis ideje

Kako da otvorite Bed & Breakfast motel?

Kako da otvorite Bed & Breakfast motel, što trebate uraditi i koje su to početne investicije

Ako ste ikada imali priliku da uživate u opuštajućoj atmosferi u dobro organiziranom bed & breakfast motelu, možda ste se zapitali kako da i sami pokrenete takav posao.

Ovo može biti izuzetno zanimljiva poslovna ideja za nekoga tko ima dovoljno veliko imanje, prenose poslovne.com.

Undefined

4 tajne uspjeha žene koja je izgradila kompaniju vrijednu 3 milijuna $. Uči vas kako do prvog milijuna

Poslije dvije godine usavršila je svoju formulu uspjeha. Njeni besplatni tečajevi uključuju tjedni podcast koji sadrži savjete i priče uspješnih poduzetnika, upitnik koji pomaže klijentima da utvrde profil kupca i e-knjigu o izgradnji poduzeća.

 

Cayla Craft radila je kao medicinska sestra kada je shvatila da nema vremena da zaista pomogne svojim pacijentima. Pokrenula je posao koji joj je pomogao da ostvari cilj.

Undefined

14 proizvoda koje samo možete napraviti i prodavati

Jeste li kreativni i volite sami praviti proizvode? Još ako želite zaraditi dodatni novac, ili čak pokrenuti vlastiti biznis, donosimo popis nevjerovatno popularnih stvari koje možete napraviti i prodavati.

 

Povremeno pročitamo članak o nekome ko je napustio svoj dugotrajni stresni posao da bi se bavio izradom i prodajom proizvoda i postigao više uspjeha nego što je zamišljao.

Undefined

10 najvećih poslovnih trendova za 2021. godinu

Iako postoji mnogo onih koji jedva čekaju da prođe 2020. godina, nema sumnje da su pandemija koronavirusa i načini na koje su se kompanije morale prilagoditi kako bi osigurale svoj opstanak promijenili izglede 2021. i načine na koje bi poduzeća mogla da se pripreme za nadolazeću godinu.

 

Bernard Mar za Forbes piše da, kao futurist, pomaže firmama da razumiju najnovije trendove i tehnologije i pruža smjernice kako pripremiti svoje poslovanje u tim novim uvjetima.

Undefined

10 najboljih poduzetničkih ideja za započinjanje svog posla

Put privatnog poduzetništva je bez sumnje znatno rizičniji od sigurne varijante koja znači posao od 9 do 5. Međutim, iako zahtjeva veliku žrtvu, kada jednom iskusite prednosti života u kojem ste sami sebi šefovi i kada preusmjerite svoj put ka zarađivanju znatno više novca na svojim poslovnim idejama nego što ste to ikada mogli na uobičajenom poslu, naporan rad će se isplatiti.

 

Ipak, čak i kada se odlučite na ovaj hrabar korak, potrebno je imati ideju i detaljno razrađen plan.

Undefined

Šest ideja kako zaraditi novac van radnog vremena!

Pomoću novih tehnologija, nikada nije bilo lakše pronaći dodatni posao, a ideja za dodatni posao je mnogo.

 

Kućni budžet promjenljiva je veličina u većini kuća na Balkanu. Upravo zbog toga i postoji dodatna zarada.

Pomoću novih tehnologija, nikada nije bilo lakše pronaći dodatni posao, a ideja za dodatni posao je mnogo, pišu Poslovne.com.

Undefined

VIDEO Kako pronaći ideje za biznis?

Sada ste sigurno u situaciji u kojoj razmišljate što bi to mogao biti vaš poslovni pothvat i kako uopće doći do ideje koja će biti uspješna, a istovremeno vas ispunjavati.

 

Bez brige, svi smo bili u toj poziciji i meni samom je trebalo dosta dok sam došao do prave ideje.

Imajte na umu da ideja koju imate u početku možda neće biti identična ideji nakon što budete neko vrijeme radili na njoj, ali to i je ljepota poduzetništva.

Undefined

44 biznis ideje za koje vam ne treba puno novca

Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo objavila je listu biznis ideja za koje kaže kako ih je relativno jeftino pokrenuti ili su čak besplatne, a mogu vam donijeti dobre prihode. 

 

Konsultantske usluge – Imate li iskustvo i znanje u nekom uskom području, idealan ste kandidat za ovaj posao. Uz znanje koje već imate, najviše ćete morati ulagati u marketing i ostvarivanje kontakata, vlastitu internetsku stranicu i posjetnice. 

Undefined