SAVJETI
4 tajne uspjeha žene koja je izgradila kompaniju vrijednu 3 milijuna $. Uči vas kako do prvog milijuna
manager.ba/biznis.telegraf.rs 16 travnja, 2021

Poslije dvije godine usavršila je svoju formulu uspjeha. Njeni besplatni tečajevi uključuju tjedni podcast koji sadrži savjete i priče uspješnih poduzetnika, upitnik koji pomaže klijentima da utvrde profil kupca i e-knjigu o izgradnji poduzeća.

 

Cayla Craft radila je kao medicinska sestra kada je shvatila da nema vremena da zaista pomogne svojim pacijentima. Pokrenula je posao koji joj je pomogao da ostvari cilj.

Mommy Millionaire je njena kompanija za poslovno podučavanje koja pomaže ženama da započnu ili razvijaju posao kako bi mogle da budu financijski nezavisne. 

Ona uči svoje klijente da pronađu svoje strasti, unovče ih i ostanu originalni u prepunom poduzetničkom polju.

Poslije dvije godine usavršila je svoju formulu uspjeha. Njeni besplatni tečajevi uključuju tjedni podcast koji sadrži savjete i priče uspješnih poduzetnika, upitnik koji pomaže klijentima da utvrde profil kupca i e-knjigu o izgradnji poduzeća.

Otkako je počela pandemija, interes za njene usluge je porastao kako su pojedinci istraživali nove mogućnosti karijere: Očekuje da će njen prihod do kraja godine dostići 3 milijuna dolara, u odnosu na 1,2 milijuna dolara koje je imala 2020. godine.

 

Evo četiri stvari za uspjeh, prema njenim receptima

1. Ne kopirajte druge ideje, čak i ako su uspješne

Craft kaže svojim klijentima da su oni ključ uspješnog poslovanja. Umjesto da juri ideju koja dobro funkcionira za druge - poput aplikacija za naručivanje vožnje ili kompanija koje meso žele da zamjeniti biljkama - ona ​​ih potiče da se usredotoče na to tko su i što žele da postignu u životu.

2. Definirajte kome pokušavate pomoći

Craft ohrabruje svoje klijente da se prvo usredotoče na svoje potencijalne kupce. Umesto da ulijete stotine dolara u novu web stranicu ili nebrojene sate poslovnog plana, počnite da razmišljate o tome tko će kupiti vašu uslugu ili proizvod.

Svojim kupcima savjetuje da naprave "detoksikaciju" svega oko sebe kako bi mogli da se fiksiraju kome će služiti.

3. Imajte drugačije razmišljanje

Ona nije išla u poslovnu školu, umjesto toga rekla je sebi "nitko me neće nadmašitit", i počela vjerovati u to.

Sada je njen način razmišljanja takav da radi pametnije, a ne više, već manje, a produktivnije. Potiče svoje kupce da pronađu sličnu mantru kada određuju način razmišljanja za budućnost.

4. Što vas "čini živim"?

Ako klijent zna da želi započeti posao, ali još nema ideju, Craft pita, „o čemu biste mogli razgovarati cijeli dan, čak i ako ne biste dobili plaću?“.

Njen cilj je pretvoriti strast klijenta u nešto od čega može zaraditi.

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo