GASTRO
KUPREŠKA KUĆA: Predivan planinski ambijent kućice kao iz bajke
Manager.ba Lifestyle 06 ožujka, 2018

Planinski restoran Kupreška kuća već cijelo desetljeće nudi bogatu ponudu svojim gostima, stoga nije ni čudno da svaki posjetitelj dobro poznaje put koji vodi do nje… 

„Često čujemo… na kružnom toku, kod crkve, skrenite desno“, ističe u predstavljanju  ovog toplog ugostiteljskog objekta voditeljica marketinga i prodaje Kristina Čavara, nastavljajući... tada dolazite do padina Stožera, samog podnožja skijališta.

Po čemu je objekt Kupreška kuća posebno poznat i zašto posjetiti baš ovo mjesto?

Ono što na prvi pogled privuče posjetitelje je zasigurno vanjski eksterijer, jer podsjeća na kućicu iz bajke.

Koje usluge nudite svojim gostima?

Nudimo sve vrste organiziranja svadbi, proslava rođendana, matura, djevojačkih i momačkih večeri i slično, a svaki vikend u našem restoranu je i glazba uživo. U kompleksu Snow parka Kupres, čiji je dio i Kupreška kuća, nalaze se i apartmani Kraljevac, tako da našim gostima nudimo i ugodan smještaj u predivnom planinskom ambijentu. Apartmani su raspoređeni na četiri etaže novoizgrađenog suvremenog apartmanskog bloka. Opremljeni su osobnim dizalom, wellness centrom, te multimedijalnom dvoranom. 

Zasigurno je poseban užitak ukusno objedovati u takvom ambijentu. Što to najčešće zamiriše iz ove kuhinje?

U našem planinskom restoranu možete se okrijepiti uz jela iz domaće kupreške kuhinje, te kušati kvalitetno, domaće, hercegovačko vino. Zasigurno ni najveći sladokusci neće ostati ravnodušni kada kušaju domaći kupreški sir i pršut. Iz ove kuhinje svakako najčešće zamirišu domaći peksimeti, kuhana domaća jela poput graha, sarme, pure… Iz naše ponude svakako izdvajamo jela ispod sača, sve vrste pita, te teletinu i krumpir.

Opišite interijer restorana?

Prvi ulazak u Kuprešku kuću odvraća pogled na kamin, a visoki strop sa starim saonicama i dodacima starina Kupresa zasigurno će omogućiti da se svaki gost osjeća kao kod kuće. Interijer ukrašava bogata mješavina drveta i cigle.

Što je za Vas definicija uspješnog ugostiteljstva?

Definicija uspješnog ugostiteljstva i moto našega rada je učiniti goste sretnima i zadovoljnima. Smatramo da smo kroz sve godine rada i povratke starih gostiju u svome poslu poprilično uspješni!

O Autoru
Manager.ba
Najnovije vijesti
Video
Željko Kiauta, poduzetnik iz Francuske
Od nogometnih škola Veleža i Lyona do platforme Sportiw
DAVORIN VIDAČKOVIĆ, GUMA M
Izazov je i užitak voditi tvrtku simbol automobilske branše
IVICA SIVRIĆ, REDAH
Javni sektor je često u sukobu umjesto u partnerstvu s privatnim
Savjeti