SURADNJE
Kompanija Logosoft potpisala sporazum o BHNIX
Manager.ba/akta.ba 01 prosinca, 2019
Izvor fotografije:
akta.ba

Cilj ovog, za Bosnu i Hercegovinu veoma važnog projekta je uspostavljanje platforme za razmjenu internet prometa, razvoj inovacija i suradnja pružatelja internet usluga u BiH. Kompanija Logosoft kao punopravni član BHNIX-a je sudjelovala svečanosti otvorenja BHNIX-a. 

 

U srijedu, 27. studenog/novembra 2019. godine u 10:00 h u Svečanoj sali Rektorata, Univerziteta u Sarajevu, Univerzitetski tele-informatički centar (UTIC) je organizirao svečano otvaranje prve neutralne tačke za razmjenu internetprometa u Bosni i Hercegovini – BHNIX.

Cilj ovog, za Bosnu i Hercegovinu veoma važnog projekta je uspostavljanje platforme za razmjenu internet prometa, razvoj inovacija i suradnja pružateljaa internet usluga u BiH. Kompanija Logosoft kao punopravni član BHNIX-a je sudjelovala svečanosti otvorenja BHNIX-a. 

Članstvom u ovoj organizaciji, kompanija Logosoft će osigurati mnoge benefite za svoje korisnike, što će dodatno unaprijediti kvalitetu Logosoft usluga. BHNIX omogućava da lokalni Internet promet ostaje lokalno, s ciljem unapređenja i razvoja lokalne Internet zajednice, što će pozitivno utjecati na korisnički doživljaj prilikom upotrebe Logosoft Internet usluga.

"Kompanija Logosoft kontinuirano radi na unapređenju kvalitete isporuke svojih internet usluga kako za rezidencijalne, tako i za poslovne korisnike. Ponosni smo na činjenicu da smo prepoznali potencijal članstva u BHNIX-u", poručili su iz ove kompanije. 

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
ALISA GEKIĆ, LINK
LiNK je kreirao više od 4.000 radnih mjesta
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti