poslovne edukacije

Imate li dobru priču?

Vrhunski prodavači znaju da je storytelling jedna od najučinkovitijih kreativnih tehnika prodaje.

Da biste imali dobru priču, bez obzira na proizvod ili uslugu koju prodajete, potrebno je najprije educirati sebe, istražiti tržište, poznavati vaše kupce i pripremiti plan djelovanja.

Čitanje i svakodnevno učenje neka bude vaša svakodnevna doza poslovnih vitamina jer je to danas „must do“.

Ispričati dobru prodajnu priču nije nimalo lagan zadatak, no kada znate što je storytelling i kako funkcionira, uvijek imate asa u rukavu.

Hrvatski

Tko je dobar KEY ACCOUNT MANAGER

Kada radite u prodaji većinom vas svi ocjenjuju po tome koliko dobro poznajete potrebe vaših kupaca.

S obzirom na veličinu kompanije u odjelu prodaje postoji nekoliko razina zaposlenih u prodaji, pa ih tako dijelimo na prodajne predstavnike (zadužene za manja prodajna mjesta i takozvani „presell“), zatim account managere (zadužene za manje kupce) i key account managere koji su ključ svakog prodajnog odjela (zaduženi su za velike i ključne kupce).

Hrvatski

Moć partnerskog odnosa PROIZVOĐAČ-DISTRIBUTER-TRGOVAC

Bez obzira jeste li značajan ili manje značajan igrač na tržištu, ne možete izbjeći nove trendove koje ispred nas postavljaju društvo, razvoj tehnologije i nove generacije. Ne odnosi se to samo na FMCG industriju koja bi nove trendove trebala uočiti i primijeniti prva, nego i na ostale industrije. 

Principali (proizvođači), distributeri i trgovci ključni su faktori za budućnost trgovine, a njihov odnos utječe na kreiranje navika potrošača i gospodarstvo u cjelini. 

Hrvatski

TRENDOVI NOVIH GENERACIJA: Što prodajni tim čini izvrsnim

Učinkovite organizacije počivaju danas na sposobnim i motiviranim timovima vođenima novim modelima upravljanja i predvođeni globalno različitim liderima.

Novi trendovi kreiraju kulturu organizacije u učenju, vodstvu, upravljanju timovima, te daju novo svjetlo odjelu ljudskih potencijala.

Većini organizacija danas je ključna djelanost prodaja. 

Članovi prodajnih timova izuzetno su važan pokretač cijelog sustava i najčešće o njima ovisi poslovanje. 

Hrvatski