PROJEKTI
U subotu početak izgradnje autoputa Banjaluka-Prijedor
manager.ba/akta.ba BiH 03 studenog, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

Sljedeće godine uložit ćemo 150 do 200 milijuna KM u izgradnju i obnovu magistralnih puteva u RS, a sve snage smo usmjerili da sagradimo autoput od Doboja do Bijeljine kako bi se povezali s Beogradom", kaže Dodik.

 

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će u subotu, 6. studenog/novembra, početi izgradnja autoputa Banjaluka-Prijedor i istakao da će sljedeće godine u RS biti uloženo 500 milijuna KM za infrastrukturne projekte.

"Važno je da smo zajedno i da možemo da realizujemo značajne projekte u lokalnim zajednicama. Godinama je traženo da bude završena saobraćajnica Saračica-Čokorska polja i sada možemo biti zadovoljni", rekao je Dodik u obraćanju, nakon što je otvorio ovu obnovljenu prometnicu u Banjaluci.

On je istakao da je sredstva za navedenu prometnicu izdvojila Vlada Republike Srpske.

"Veoma je lijepo biti s vama ovdje i kada u izazovnim vremenima realiziramo važne projekte. Sljedeće godine uložit ćemo 150 do 200 milijuna KM u izgradnju i obnovu magistralnih puteva u RS, a sve snage smo usmjerili da sagradimo autoput od Doboja do Bijeljine kako bi se povezali s Beogradom", kaže Dodik.

On je ocijenio da Banjaluka, kao najveći grad RS, zaslužuje da funkcionira nesmetano.

"Republika Srpska kvalitetno funkcionira, a penzije i plaće uredno ćemo isplaćivati. Plaće ćemo povećati početkom sljedeće godine i sigurno je da nemamo izazova", istakao je Dodik. 

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
ALISA GEKIĆ, LINK
LiNK je kreirao više od 4.000 radnih mjesta
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
Savjeti