WEBINAR
TARGER INNOVATION FACTORY – Kako kreirati inovativne proizvode, procese i poslovne modele?
manager.ba 03 prosinca, 2021

U poslovnom svijetu koji se ubrzano mijenja i razvija, za uspjeh nije dovoljno samo raditi stručno, profesionalno i produktivno. Razlika između uspjeha i neuspjeha je mogućnost da hrabro i agilno stvaramo inovativne vrijednosti – proizvode, procese i poslovne modele. Kako iz perspektive kompanija, tako i na pojedinačnoj ravni svake osobe sa ambicijama za „nešto više“.

 

Tim trenera i konzultanata TARGER INNOVATION FACTORY osmislio je seminar/trening  “Kako kreirati inovativne proizvode, procese i poslovne modele?” koji će vam omogućiti novi način kreativnog razmišljanja i inovativnih procesa i kako ih početi primjenjivati.

Seminar/radionica “Kako kreirati inovativne proizvode, procese i poslovne modele?” bit će održan 10. i 11. 12. 2021.g. od 09.00 do 16.00 sati u Hotelu Hills Ilidža.

Glavni predavač je dr. Advan Begović, čije su specijalnosti strateško planiranje, razvoj biznisa i Industrija 4.0, a koji će sudioicima prenijeti korisna iskustva iz uspješnih njemačkih malih i srednjih kompanija, ali i giganata poput firme Siemens. Jedan od predavača je dr. Hadis Bajrić, specijalist za SCM – Supply Chain Management, metode optimizacije operativnih procesa i design thinking, kao i Tarik Kadrispahić, suosnivač i direktor konsultantske kuće Targer Engineering & Consulting.

Trening će biti izveden kao kombinacija seminara, radionice, konferencije i panel diskusije. Pored moderatora i glavnih predavača, svoj nastup će imati i gostujući izlagači i panelisti koji dolaze iz realnog sektora i predstavit će primjere inovativnog poslovanja iz prakse.

Prijavite se putem linka za registraciju

Sudionici će se kroz teoriju i vježbe upoznati sa nekim od trenutno najpopularnijih koncepata za razvoj inovativnih proizvoda i biznisa, kao što su agilnost, otvorenost prema inovacijama, design thinking, disruptivna tehnologija i poslovni modeli.

Ovaj trening će pružiti odlične smjernice kako kompanije svojim hrabrim, agilnim, proaktivnim i kreativnim pristupom mogu osvajati sve više prostora na tržištu. Ujedno, učesnici će biti izazvani da razmišljaju o primjeni takvih modela na vlastite kompanije i procese, te da kroz mnoštvo grupnog rada, vježbi i diskusija dođu do odgovora o vlastitoj stazi uspjeha kroz inovativnost. Kao dodatna inspiracija, biće prikazani i obrađeni primjeri uspješnih inovativnih strategija i procesa iz Bosne i Hercegovine i svijeta.

Link za registraciju

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Tagovi: