NAGRADE
NSoft dobitnik nagrade Deloitte Technology CE Fast 50 2018
Manager.ba BiH 27 studenog, 2018

Deloitte Technology Fast 50 program je već treći put zaredom rangirao NSoft kao jednu od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u srednjoj Europi.

NSoft je zabilježio četverogodišnju stopu rasta od 562% i zadržao vodeću poziciju u Bosni i Hercegovini za pružanje softverskih rješenja.

NSoftova platforma Seven, te vodeći proizvodi Sportsbook i virtualne igre dosegli su tržišni standard te predstavljaju sigurnu poslovnu investiciju i jednostavno rješenje za rast.

“Jako smo ponosni na ovo priznanje i vjerujemo da je za njega zaslužan naš izvrsni tim koji razumije globalno tržište. Ključ našeg uspjeha je uska suradnja s klijentima i razvijanje strategije koja se temelji na razumijevanju tržišnih zahtjeva.” - rekao je direktor NSofta Tomislav Jerkić. 

NSoft ima klijente u više od 30 zemalja.

Preko 80% poslovanja dolazi od međunarodnih tržišta.

Za vrijeme uručenja nagrade NSoftu, gospodin Muhamed Semić, glavni menadžer Deloittea Bosne i Hercegovine naglasio je: “Izuzetna nam je čast što se NSoft po treći put uzastopno nalazi na ovoj prestižnoj listi 50 najbrže rastućih kompanija u Centralnoj Europi. NSoft-u želimo puno uspjeha u daljem radu te se nadamo da ćemo ih i narednih godina vidjeti na ovoj listi. Imajući u vidu da posljednjih godina ICT sektor u našoj zemlji bilježi značajan rast, vjerujemo da će Bosna i Hercegovina naredne godine imati više predstavnika. Deloitte je već od ranije među kompanijama iz ICT sektora prepoznat kao pouzdan partner, što dokazuje i naša posvećenost ovoj regionalnoj inicijativi i iz istog razloga nam je vrlo drago da smo danas imali priliku biti u Mostaru i uručiti ovu nagradu.”
 

  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo