KOMPANIJE
Njemački brend Miele otvorio novi Miele Centar Elda Lux
Manager.ba BiH 17 siječnja, 2018

Poznati njemački brend kućanskih uređaja Miele, otvorio je u Banja Luci Miele Centar Elda Lux s najboljim primjercima svojih ekskluzivnih uređaja.

U pomno dizajniranom interijeru Miele Centra Elda Lux, slavni njemački brend Miele će izlagati svoje najbolje inovacije u kategoriji kuhinjskih uređaja, njege rublja i čišćenja doma. Pritom će na raspolaganju u svakom trenutku biti i tim stručnjaka koji će kupce i sve zainteresirane savjetovati u odabiru najboljeg uređaja za njihove potrebe.

Dragan Davidović, direktor Miele Centra Elda Lux, rekao je da je u prvom Miele centru u RS-u moguće vidjeti sve inovacije iz proizvodnog programa ovog brenda.

"Miele je najkvalitetniji proizvođač poznat po proizvodnji bijele tehnike čiji uređaji imaju izvanredan dizajn i kvalitetu”, istaknuo je.

Josef Asböck, direktor za Miele u Hrvatskoj i BiH, rekao je da mu je izuzetno drago, te da mu je čast što je jedan ovakav centar otvoren u Banja Luci.

Za veliki uspjeh brenda zaslužne su brojne inovacije koje Miele ponekad stavljaju i ispred vremena. Otkako je započela digitalna revolucija, bijela je tehnika nekako završila u sjeni. No, internet mijenja postojeće stanje. Kućanski su uređaji sada itekako značajan dio našeg života i 21. stoljeća uopće.

Danas tražimo uređaje kojima ćemo upravljati što lakše. Želimo izaći iz stana, a da naš pametni telefon isključi pećnicu. Zato su nam potrebni uređaji koji će misliti na to i reagirati na vrijeme. Uz sve to, želimo da ti uređaji izgledaju lijepo i traju što dulje. To je Miele. To je ključ uspjeha.

Miele Centri diljem svijeta osmišljeni su kao prekrasno uređeni prostori koji će posjetitelje upoznati s najnovijim tehnološkim i dizajnerskim inovacijama koje Miele nudi kroz svoje uređaje. Miele Centri su ujedno i mjesto okupljanja svih koji vole lijepu stranu života i upravo će zbog toga i Miele Centar Elda Lux u Banja Luci završiti na karti „in“ mjesta za sve koji vole lijep dizajn, kvalitetne uređaje i uživaju u dobrom životu uopće. 

Povezani članci

1

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo