AVIOKOMPANIJE
Najveća svjetska aviokompanija u Zagrebu traži kabinsko osoblje i nudi 17.000 kn mjesečno
Manager.ba/novac.jutarnji.hr Regija 23 lipnja, 2019
Izvor fotografije:
novac.jutarnji.hr

Neoporezivi prihodi, besplatni smještaj u Dubaiju, kao i prijevoz od i do radnog mjesta, ali i zdravstveno i dentalno osiguranje te ono najvažnije, mjesečna plaća od 17.000 kuna, samo su neke od pogodnosti rada za Emirates koji u Hrvatskoj traži kandidate za njihov međunarodni tim kabinskog osoblja.

Najveća svjetska aviokompanija posjetit će Zagreb i održati Dan otvorenih vrata u ponedjeljak, 24. lipnja, u devet sati u hotelu Westin, a svi zainteresirani trebaju donijeti ažurirane životopise na engleskom jeziku te noviju fotografiju.

Trebaju se i pripremiti na mogućnost da će na selekciji morati provesti cijeli dan.

Ipak, pri prijavi svi kandidati trebaju imati na umu da postoji niz uvjeta koje moraju ispunjavati za rad u Emiratesu.

Nitko mlađi od 21 godine ne može konkurirati za radno mjesto kabinskog osoblja, a potreban je i minimalni doseg ruku od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima, odnosno kandidat mora biti najmanje 160 centimetara visok.

Osim toga, ta aviokompanija zahtijeva i srednjoškolsku diplomu, govornu i pismenu tečnost u engleskom jeziku te ne dozvoljava tetovaže na vidljivim mjestima, odnosno na dijelovima tijela koji nisu pokriveni uniformom.

 

 

Uz ranije navedene pogodnosti rata u najvećoj svjetskoj aviokompaniji, Emirates svojim zaposlenicima, od kojih čak 23.000 radi kao kabinsko osoblje, omogućava atraktivne povlastice za putovanja diljem svijeta, a na njih imaju pravo i članovi obitelji te prijatelji zaposlenika.

- Ako imamo nekoliko slobodnih dana zaredom, možemo otputovati gdje god želimo koristeći posebne pogodnosti. Tako sam i posjetila Maldive koji su od Dubaija udaljeni samo četiri sata leta. Drugi je primjer mog supruga koji nikad nije posjetio Tajland, a ja sam mu uspjela osigurati kartu za Bangkok te je putovao na letu na kojem sam bila na dužnosti - ispričala je Ivana Trojanović Stopić, jedna od 200 Hrvatica i Hrvata zaposlenih u Emiratesu.

Tagovi:
Povezani članci

1

2