Zara

Zara lansirala online prodavnicu u BiH

Web stranica je konfigurirana tako da omogućava kupovinu s bilo kojeg mobilnog aparata i pretraživača dostupnog na tržištu na kojem Zara ima online prisustvo.

 

Zara je danas pokrenula online prodaju u BiH. Ovim lansiranjem Zara obilježava novu prekretnicu u kontinuiranom širenju svojih potpuno integriranih trgovina i online modela širom svijeta gdje Inditex grupacija posluje.

Hrvatski

Zara u Hrvatskoj otvorila dućan prema novom konceptu: Samo Dubai, Madrid i Istanbul se mogu pohvaliti takvom

Nakon završetka opsežnih radova na obnavljanju nekadašnje poslovne zgrade Pošte na riječkom Korzu, nova trgovina Zara u petak u 12 sati otvorit će svoja vrata, priopćili su iz Zare Hrvatska. Dodaju da nakon samo dva dana što je grad Rijeka bio bez svoje omiljene trgovine, Zara otvara vrata nove trgovine na adresi Korzo 13, piše Novi list.

Hrvatski

Zašto H&M, Zara i drugi žele da potrošite više novca nego što želite

U spontanom shoppingu, primijetite da već postoji novi asortiman u H&M, Zari i društvu? Ako mislite da ti različiti modni lanci samo žele da vam učine uslugu i da vas upoznaju sa modom, onda griješite.

Istina je da je jedina namjera ove strategije da vas ubijede da kupite više. 

Hrvatski

Zašto Lidl i IKEA izbjegavaju BiH?

Lidl ne planira proširenje na Bosnu i Hercegovinu. Ovo je za N1 potrvrđeno iz ovog njemačkog, globalnog lanca supermarketa.

No, nije Lidl jedini koji “izbjegava” tržište BiH. Tu je i švedska IKEA.

Lidl je prvo stigao u Hrvatsku, nedavno i u Srbiju, no u BiH, ne planiraju.

U kratkom odgovoru na upit N1 iz Lidla pišu: “Trenutno ne planiramo proširenje na BiH.”

Hrvatski

ZARA: Prihodi najvećeg modnog lanca na rekordnoj razini, ali ...

Španjolski modni lanac Inditex izvijestio je u srijedu o skromnom rastu prihoda u prvom fiskalnom tromjesečju pod utjecajem jakog eura.

Iako su prihodi najvećeg modnog lanca u svijetu u razdoblju od veljače do travnja dosegnuli rekordnih 5,7 milijardi eura, uvećani su samo dva posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje zbog nepovoljnog utjecaja valutnih tečajeva.

Hrvatski