Mate Rimac Rimac Automobili

PORSCHE I RIMAC SNIMILI VIDEO O HRVATSKOJ Bolju besplatnu reklamu Hrvatska nije mogla dobiti

Riječ je o tradicionalnoj vozačkoj avanturi koju za svoje kupce i ljubitelje marke već 20 godina na najljepšim svjetskim lokacijama diljem svijeta organizira Porsche, a ove je godine za vozačke gušte, ugodno druženje te etno, eno i gastro doživljaje odabrana Hrvatska.

 

Hrvatski

Rimac u Sloveniji otvara novi centar, potpora od 3,4 milijuna eura

U poslu u Novom Mestu s bivšim ministrom.

 

Mate Rimac širi poslovanje Rimac Automobila u Sloveniju, gdje će u Novom Mestu otvoriti testni centar kodnog imena Hyper E-Car Lab.

U taj posao Rimac je ušao u suradnji sa slovenskom tvrtkom Lastinski inženjering od bivšeg slovenskog ministra infrastrukture, energetike, transporta i prostornog planiranja Same Omerzela.

Hrvatski

Rimac: "Volio bih imati i voziti Concept One, ali za to trenutno nemam love pa vozim benzinca"

Business Cafe, druženje malih poduzetnika, organizira se posljednjih 9 godina, a u tom je periodu na više od 300 evenata u sedam zemalja sudjelovalo više od 20 tisuća posjetitelja. 

 

Na jučer održanom 55. Business Cafeu u Zagrebu, organizatorica Kristina Ercegović i njezin tim okupili su zaista zanimljivu grupu poduzetnika koji su o tome što je potrebno za uspjeh i kako se boriti protiv "ne" u poslu govorili pred dvjestotinjak okupljenih poduzetnika. 

Hrvatski

Rimac: Sad smo već na 600 zaposlenika, gradimo novu tvornicu

Više od 500 developera iz cijelog svijeta i najzanimljivije teme iz programske zajednice stigle su u Tuhelj na konferenciju Dev Days, piše RTL.

Svoju priču o uspjehu, ali i svim preprekama na putu do cilja, pred međunarodnom publikom podijelio je i Mate Rimac, Livnjak koji je napravio jednu od najuspješnijih kompanija u Hrvatskoj.

Hrvatski

Mate Rimac pomaže u otvaranju novih radnih mjesta

Tvorac prvog električnog superautomobila, inovator i poduzetnik Mate Rimac ulazi u krovnu organizaciju tehničke kulture Republike Hrvatske kao član Nadzornog odbora Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Rimac  je potvrdio da je prihvatio poziv predsjednika Zajednice Ivana Vlainića te će rad tog tijela nadzirati zajedno s istaknutim hrvatskim stručnjakom za inovacije i poduzetništvo i profesorom sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Markom Kolakovićem te istaknutim pedagogom tehničke kulture Dragutinom Labašem. 

Hrvatski

Porsche povećava udio u Rimac Automobilima

Rimac Automobili, osigurali su povećanje ulaganja iz Porschea, čime je svoj udio u kompaniji Porsche povećao na 15,5 posto, objavili su iz kompanije.

U lipnju 2018. njemački proizvođač sportskih automobila kupio je 10 posto udjela u Rimac Automobilima. Povećanje udjela Porschea sada jača već uspostavljeno partnerstvo.

Budući da Porsche povećava raspon svojih elektrificiranih modela, partnerstvo će koristiti stručnost Rimca u elektrifikaciji vozila, uključujući pogonske sklopove, baterije, motore i invertere.
 

Hrvatski

Lopov ukrao Rimčev bicikl, ali nije računao na dvije stvari

Bicikl je opremljen GPS-om i kamerama pa smo točno znali gdje je, čak smo gledali policajca kako dolazi po njega, napisao je Mate Rimac na Facebooku.

Pouka priče: Nemojte se zezati s Greyp Bikesom, napisao je Rimac na Facebooku.

Poduzetnik Mate Rimac objavio je na Facebooku da su pronašli bicikl njegove tvrtke koji je ukraden prije par mjeseci u Njemačkoj.

Hrvatski

VIDEO: Predstavljen najjači zakonom dozvoljeni automobil na kojem je radio Mate Rimac

Nakon što je prošle godine objavljeno da će njemačka podružnica talijanskog automobilskog proizvođača Automobili Pininfarina surađivati s domaćim poduzetnikom Matom Rimcem na proizvodnji novog električnog super automobila, plodovi tog rada predstavljeni su jučer na cesti u blizini Torina.

I sam Rimac se pohvalio slikama novog automobila na svojem Facebook profilu.

Hrvatski