Mate Rimac Rimac Automobili

VIDEO Mate Rimac: 'Zadržavamo radna mjesta i plaće. Radimo plan za 12 mjeseci preživljavanja'


' Moj je zadatak, kao i menadžmenta, da poslujemo i u najcrnjem scenariju. Da tvrtka može opstati i do 12 mjeseci, pokušavamo minimizirati negativni utjecaj na situaciju.'

 

- Neće biti otpuštanja i svi naši zaposlenici primat će punu plaću. Radimo upravo na planu za najcrnji scenarij u kojem bi sve ovo trajalo 12 mjeseci - rekao je domaći poduzetnik i vlasnik tvrtke Rimac Automobili Mate Rimac u videu na svom YouTube kanalu.

Hrvatski

Mate Rimac od danas zatvara tvrtku: 'To je najodgovornija odluka'


Mate Rimac na Facebooku je objavio da od ponedjeljka, s obzirom na situaciju, zatvara svoju tvrtku Rimac Automobili i nijedan zaposlenik neće doći na posao.

 

Zdravlje ljudi i njhovih obitelji je prioritet, stoji u objavi.

"Na temelju dostupnih podataka smatramo da je najodgovornija odluka za zdravlje naših zaposlenika i njihovih obitelji da zatvorimo tvrtku od ponedjeljka.

Hrvatski

Top Gear i Rimac ne mogu jedno bez drugog: Pogledajte ekskluzivno testiranje hiperjurilice C_Two

U niže priloženoj objavi Top Geara na njihovoj stranici na Facebooku pogledajte kako je prošlo testiranje, ali i bonus intervju s Matom Rimcem.

 

Ekipa Top Geara nedavno je bila u Hrvatskoj kako bi dobila ekskluzivnu priliku testirati najnoviji Rimčev električni hiperautomobil C_Two.

Iako je bila riječ od prvom prototipu, koji nije skroz nabrijan kao što je to proizvodni model, Jack Rix iz Top Geara ostao je impresioniran onime što je osjetio sjedeći iza volana tog nevjerojatnog automobila.

Hrvatski

PORSCHE I RIMAC SNIMILI VIDEO O HRVATSKOJ Bolju besplatnu reklamu Hrvatska nije mogla dobiti

Riječ je o tradicionalnoj vozačkoj avanturi koju za svoje kupce i ljubitelje marke već 20 godina na najljepšim svjetskim lokacijama diljem svijeta organizira Porsche, a ove je godine za vozačke gušte, ugodno druženje te etno, eno i gastro doživljaje odabrana Hrvatska.

 

Hrvatski

Rimac u Sloveniji otvara novi centar, potpora od 3,4 milijuna eura

U poslu u Novom Mestu s bivšim ministrom.

 

Mate Rimac širi poslovanje Rimac Automobila u Sloveniju, gdje će u Novom Mestu otvoriti testni centar kodnog imena Hyper E-Car Lab.

U taj posao Rimac je ušao u suradnji sa slovenskom tvrtkom Lastinski inženjering od bivšeg slovenskog ministra infrastrukture, energetike, transporta i prostornog planiranja Same Omerzela.

Hrvatski

Rimac: "Volio bih imati i voziti Concept One, ali za to trenutno nemam love pa vozim benzinca"

Business Cafe, druženje malih poduzetnika, organizira se posljednjih 9 godina, a u tom je periodu na više od 300 evenata u sedam zemalja sudjelovalo više od 20 tisuća posjetitelja. 

 

Na jučer održanom 55. Business Cafeu u Zagrebu, organizatorica Kristina Ercegović i njezin tim okupili su zaista zanimljivu grupu poduzetnika koji su o tome što je potrebno za uspjeh i kako se boriti protiv "ne" u poslu govorili pred dvjestotinjak okupljenih poduzetnika. 

Hrvatski

Rimac: Sad smo već na 600 zaposlenika, gradimo novu tvornicu

Više od 500 developera iz cijelog svijeta i najzanimljivije teme iz programske zajednice stigle su u Tuhelj na konferenciju Dev Days, piše RTL.

Svoju priču o uspjehu, ali i svim preprekama na putu do cilja, pred međunarodnom publikom podijelio je i Mate Rimac, Livnjak koji je napravio jednu od najuspješnijih kompanija u Hrvatskoj.

Hrvatski

Mate Rimac pomaže u otvaranju novih radnih mjesta

Tvorac prvog električnog superautomobila, inovator i poduzetnik Mate Rimac ulazi u krovnu organizaciju tehničke kulture Republike Hrvatske kao član Nadzornog odbora Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Rimac  je potvrdio da je prihvatio poziv predsjednika Zajednice Ivana Vlainića te će rad tog tijela nadzirati zajedno s istaknutim hrvatskim stručnjakom za inovacije i poduzetništvo i profesorom sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Markom Kolakovićem te istaknutim pedagogom tehničke kulture Dragutinom Labašem. 

Hrvatski