INVESTICIJE
Prijavite i predstavite projekte investitorima iz cijelog svijeta na 10. Sarajevo Business Forumu 2019
Manager.ba 12 ožujka, 2019

Organizatori Sarajevo Business Foruma (SBF) 2019, vodeće poslovno-investicijske konferencije Jugoistočne Europe, i ove godine pozivaju institucije, kompanije i pojedince iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije da prijave i predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta.

Bosna Bank International (BBI), kao organizator SBF-a, kreirala je online platformu koja je dostupna na web linku: https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects, putem koje je moguće prijaviti poslovne ideje, ali i zakazati (b2b) sastanke sa investitorima koji će prisustvovati 10. Sarajevo Business Forumu.

Rok za prijavu investicijskih projekata je 5. travanj 2019. godine, a sve informacije zainteresirani mogu pronaći na službenoj web stranici SBF-a ili zatražiti putem e-maila: [email protected].

 

 

Za 10. jubilarni SBF 2019 mogu se nominirati projekti iz svih oblasti privrede.

Fokus ove godine će biti na projektima iz poljoprivrede, IT industrije i digitalne ekonomije, turizma i uslužnih djelatnosti, energetike, infrastrukture, gradnje i nekretnina, metalne i drvne industrije, obrazovanja, sporta i kulture, financija, a posebna pažnja bit će posvećena i start-upima.

Odobreni projekti će biti dostupni na službenoj web stranici SBF-a svim registriranim sudionicima, a tijekom Foruma će biti promovirani i prezentirani investitorima 2. i 3. dan Foruma.

Podsjećamo da su do 17. ožujka otvorene nominacije za nagrade „Sarajevo Business Bridge Awards“ u šest kategorija, kao i da je u tijeku online registracija sudionika desetog, jubilarnog Sarajevo Business Foruma (SBF-a), koji će se održati od 17. do 19. travnja u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, putem web stranice: https://www.sarajevobusinessforum.com.