EUROSATORY U PARIZU
Dogovoreni poslovi vrijedni desetke milijuna KM
Manager BiH 23 lipnja, 2024

Zajednički nastup bosanskohercegovačkih kompanija namjenske industrije na međunarodnom sajmu obrane i sigurnosti bio je više nego uspješan za sedam bh. kompanija: Igman Konjic, Unis Ginex Goražde, Binas Bugojno, Pretis Vogošća, Tehnički remont Bratunac, BNT Tvornica mašina i hidraulike Novi Travnik i AC-Unity Goražde.

 

Suradnja kompanija oba entiteta i zajednički nastupi traju već sedam godina i svake godine ostvaruju sve bolje rezultate. Vrijednosti svih dogovora prelaze desetke milijuna KM.

Eurosatory je vodeći međunarodni sajam obrane i sigurnosti koji se održava svake dvije godine u Parizu. Sajam je prvi put održan 1967. godine i od tada se razvijao u jedan od najvažnijih događaja u industriji obrane i sigurnosti. Okuplja brojne izlagače iz cijelog svijeta, uključujući prozvođače vojne opreme, vladine agencije, prestavnike oružanih snaga i stručnjake iz sigurnosnog sektora.

Ove godine je okupio 2.000 izlagača iz 41 zemlje, posjetilo ga je 62.000 posjetitelja iz 150 zemalja, a sudjelovalo je 250 izaslanstava iz 56 zemalja.


Manager.ba

Video
ANER KRUŠKONJA, OBRTNIČKA KOMORA HNŽ
Koliko se danas isplati biti obrtnik
DAMIR UZUNOVIĆ, BUYBOOK
Mi smo išli naopačke
JASMIN BADŽAK, EUROSJAJ
Moj radni dan traje 24 sata, ali uživam u svom poslu!