NOVOSTI
Širenje maloprodajne mreže: Fine Food otvorio novu caffe pekaru na Stupu
manager.ba/akta.ba BiH 07 svibnja, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

Izgled novootvorene caffe pekare je u skladu sa prepoznatljivim Fine Food vizualnim identitetom, modernim dizajnom koji pruža ugodno iskustvo kupovine te užitak u okusima koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

 

Fine Food, poznat po bogatoj i raznovrsnoj ponudi gastro i pekarskih delicija, otvorio je novu caffe pekaru na Stupu, u sklopu novoizgrađenog naselja Bulevar.

Vrhunski ukusi pekarskih delicija su sad dostupni i u ovom dijelu novogradske općine.

Uz proširenu ponudu Fine Food nudi više od stotinu proizvoda uključujući različite vrste kruhova, peciva, kolača, kave i sendviča, sedam dana u tjednu, i to radnim danima i subotom od 06:30 do 20:30, a nedjeljom od 7:00 do 16:00 sati.

Izgled novootvorene caffe pekare je u skladu sa prepoznatljivim Fine Food vizualnim identitetom, modernim dizajnom koji pruža ugodno iskustvo kupovine te užitak u okusima koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. 

Pored Fabrike Duhana Sarajevo, Fine Food d.o.o. je još jedna uspješna kompanija u vlasništvu holdinga Badeco Adria.

Primarna djelatnost ove kompanije je proizvodnja gotovih i polugotovih pekarskih proizvoda, kao i pružanje ugostiteljskih usluga.

Važan segment njene razvojne strategije čini usavršavanje te i dalje širenje asortimana tijesta, peciva, konditorskih proizvoda ali i gotove hrane.

 

 

U skladu s tim, Fine Food d.o.o. nastavlja unapređenje poslovanja uz kontinuirano usavršavanje svojih zauposlenika, investiranje u tehnologiju i proizvodne kapacitete, kao i u uređenje i modernizaciju maloprodajne mreže.

Kako su priopćili iz ove domaće proizvodnje, pored novih proizvoda u skorijoj budućnosti su planirana otvorenja novih prodajnih mjesta posebno dizajniranog ambijenta u skladu sa svjetskim standardima, koji će dodatno osigurati da Fine Food bude nezaobilazna tačka u gastro ponudi Sarajeva.

Ova sarajevska industrija pekarskih proizvoda, delicija i hrane,  i u ovim izazovnim vremenima zapošljava preko 200 radnika, a kvaliteta njenih proizvoda potvrđuju certifikati HACCP, ISO, Halal i IFS.

Tagovi:
Povezani članci

1