POZIV
VIDEO Fine Food d.o.o nudi partnerstvo malim biznisima
manager.ba/akta.ba BiH 03 prosinca, 2020
Izvor fotografije:
akta.ba

Fine Food partner dobiva pomoć u postavljanju objekta, osnovno znanje iz dijela pripreme proizvoda i priručnik s najboljim primjerima iz prakse.

 

Izazovna ekonomska situacija, izazvana pandemijom u svijetu, potakla je kompaniju Fine Food da osmisli program osnaživanja razvoja prehrambene industrije, a naročito grane koja se bavi proizvodnjom pekarskih proizvoda, kao i zdrave i ukusne hrane koja se svakodnevno priprema.

Program osnaživanja ogleda se u partnerskom odnosu s kompanijom Fine Food, po principu "ključ u ruke".

U partnerskom odnosu Fine Food će zainteresiranim ponuditi provjeren operativni model pekarskog biznisa, te višegodišnje iskustvo i znanja iz oblasti marketinga i promocije.

Fine Food partner dobiva pomoć u postavljanju objekta, osnovno znanje iz dijela pripreme proizvoda i priručnik s najboljim primjerima iz prakse.

"Fine Food trenutno zapošljava 200 radnica i radnika, te poštujemo principe i standarde IFS, HALAL, HACCAP i ISO koji nas dodatno obavezuju da na tržište uvijek plasiramo samo vrhunske proizvode. Pokretanje partnerskog biznisa sa nama ne zahtijeva prethodno iskustvo iz ove oblasti kao ni ogromne novčane investicije. U procesu pokretanja i organizacije biznisa, potencijalni partneri na raspolaganju će imati naše cjelokupno znanje, iskustvo i podršku iz svih sfera poslovanja. Naš uspjeh je njihova sigurnost, koja nam je u izazovnim vremenima u kojim živimo neophodna. S ponosom naglašavamo da se ovaj model poslovanja već pokazao uspješnim te smo ostvarili dva partnerska odnosa na području Brčko Distrikta, a nadomak smo ostvarenja trećeg u Unsko – sanskom kantonu.", poručili su iz kompanije Fine Food.

Potencijalni partneri kompanije Fine Food svoj interes mogu iskazati putem e-maila [email protected], te saznati više o prednostima ovakvog koncepta poslovanja.

Povezani članci

1

Tagovi:
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce