Volkswagen

CarAdvisor online portal za ocjenjivanje usluga ovlaštenih autokuća marki Volkswagen

Kompanija Porsche Bosna i Hercegovina poziva sve kupce i korisnike usluga ovlaštenih Škoda prodajno servisnih centara u Bosni i Hercegovini da posjete portal CarAdvisor i daju ocjenu svog iskustva sa markom Škoda.

 

CarAdvisor (www.caradvisor.ba) je online portal za ocjenjivanje usluga ovlaštenih autokuća marki Volkswagen na tržištu Bosne i Hercegovine.

Hrvatski

Njemački gigant prestaje proizvoditi benzince i dizelaše

Prvi čovjek odjeljenja prodaje u Volkswagenu, Klaus Zellmer, dao je intervju za minhenski Merkur.

 

Još jedna u nizu najava o potpunom prelasku na električni pogon ovog puta je stigla iz koncerna Volkswagen.

Oni će, kažu, u Europi prestati da prodaju vozila s klasičnim motorima između 2033. i 2035. godine.

Prvi čovjek odjeljenja prodaje u Volkswagenu, Klaus Zellmer, dao je intervju za minhenski Merkur.

Hrvatski

Volkswagen odbio ponudu za Lamborghini tešku 7,5 milijardi eura

Ponudu je podnio Quantum Group, zuriška holding kompanija koja je za ovu potencijalnu akviziciju formirala konzorcij s londonskim Centricus Asset Managementom.

 

Volkswagen je odbio ponudu za preuzimanje Lamborghinija tešku 7,5 milijardi eura, objavio je Autocar.

Ponudu je podnio Quantum Group, zuriška holding kompanija koja je za ovu potencijalnu akviziciju formirala konzorcij s londonskim Centricus Asset Managementom.

VW je u studenom/novembru prošle godine počeo pripremati strateške opcije za Lamborghini i Ducati.

Hrvatski

VW ulaže milijardu eura u tvornici u Slovačkoj

Prema riječima drugog službenika Volkswagena Sebastijana Krapota investicije će biti u projekte povezane s nizom modela koji se proizvode u Slovačkoj, čime će biti otvoreno 2.000 radnih mjesta.

 

Njemački proizvođač automobila Volkswagen planira da investira milijardu eura u postrojenje u Slovačkoj, uključujući 500 milijuna eura za proizvodnju modela nove generacije “Passat” i “Škoda Superb”, rekao je predsjednik Volkswagena za Njemačku Oliver Grunburg.

Hrvatski

VW želi prestići Teslu do 2023.

VW-ova modularna matrix platforma za električni pogon daje proizvođaču ogromnu prednost, jer na njoj može graditi bilo koje vozilo, bilo koje marke.

 

Volkswagen AG je u mogućnosti je prestigne firmu Tesla Inc., kako u pogledu broja e-automobila, tako i u pogledu razvoja softvera, rekao je u intervjuu za Welt am Sonntag predsjednik radnog vijeća Bernd Osterloh.

Hrvatski

Konačno pala odluka o mjestu gradnje nove tvornice VW-a vrijedne 1,3 milijarde dolara

Konačna odluka o tome bit će donijeta u veljači/februaru, javljaju odlično obaviješteni njemački mediji. 

 

Njemačka kompanija Volkswagen gradit će novu tvornicu u Turskoj ili je uopće neće graditi.

Konačna odluka o tome bit će donijeta u veljači/februaru, javljaju odlično obaviješteni njemački mediji. 

Ova tvrtka je donijela odluku o ulaganju 1,3 milijarde eura u izgradnju tvornice u Turskoj u kojoj bi se proizvodili automobili najnovije generacije modela VW Passata i Škode Superb .

Hrvatski

Učinili smo sve, ali nova tvornica VW-a vjerovatno ide u Tursku

- Toj tvornici bi trebalo najmanje 600 inžinjera, a to je u BiH danas neizvodivo. Također, ta planirana tvornica bi trebala proizvoditi 1.000 automobila dnevno, a TAS je proizvodio 150 - pojasnio je Smailbegović

 

Njemački proizvođač automobila Volkswagen je upoznat o automobilskoj industriji u BiH jer je Privredna komora FBiH učinila sve da se BiH nađe među kandidatima za potencijalnu lokaciju njihove nove tvornice, rekli su Feni iz Komore.

Hrvatski

BiH ušla u pregovore s Volkswagenom za gradnju tvornice

Ima li naša zemlja šansu da ponovno bude konkurent u svjetskoj automobilskoj industriji, kao prije više od 30 godina kada je Tvornica automobila Sarajevo proizvodila najmodernija vozila za svjetsko tržište.

Bosna i Hercegovina je jedna od zemalja koja je ušla u pregovore s njemačkim proizvođačem automobila Volkswagenom, koji je ranije stopirao najavljenu gradnju tvrtke u Turskoj.

Hrvatski

FOTO Predstavljen je novi VW Golf 8, najprogresivniji Golf dosad

U četvrtak je u Wolfsburgu predstavljen novi Golf osme generacije. S 35 milijuna prodanih primjeraka, Golf je najuspješniji model marke Volkswagen, a osmica je najprogresivnija dosad.

 

Najiščekivaniji auto godine

S čak pet hibridnih verzija, novo razvijeni i novodizajnirani Golf 8 uvodi električnu revoluciju u klasu kompaktnih vozila.

Hrvatski