ugovor

Juventus potpisao novi ugovor s Adidasom vrijedan 408 milijuna eura

Talijanski velikan Juventus i Adidas potpisali su novi ugovor u vrijednosti od čak 408 milijuna eura.

Juventus i Adidas uspostavili su suradnju 2015. godine, potpisivanjem ugovora vrijednog 139,5 milijuna eura.

Ipak, ovaj put su produžili suradnju koja ih veže do 2027. godine.

U Juventusu nisu krili zadovoljstvo novim ugovorom koji je mnogo “teži” od prethodnog.

Hrvatski

VLADA HNŽ: Raspisan natječaj za prijam 40 vježbenika

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) objavila je javni poziv za prijam 40 vježbenika u županijska tijela uprave, upravne organizacije i druge službe, tijela i institucije HNŽ-a.

Kako stoji na stanici Vlade, vježbenici će obavljati poslove u svrhu osposobljavanja za rad u sklopu svoje struke i stjecanja potrebnog radnog iskustva za polaganje ispita općeg znanja odnosno stručnog ispita.

Hrvatski

RMU “Banovići” i TTU “Energetik” potpisali ugovor vrijedan više od 11 miliona KM

 

Između Rudnika mrkog uglja „Banovići“ d.d. Banovići i Konzorcija na čelu sa Tvornicom transportnih uređaja „Energetik“ d.o.o., potpisan je ugovor vrijedan 11,1 miliona KM.

Riječ je o nabavci i montaži transportnog sistema za otkrivku na površinskom kopu Turija, odnosno o dijelu izgradnje sistema za transport jalovine sa površinskog kopa Turija na površinski kop Čubrić, prenosi Fokus. 

Hrvatski

BiH dobila kreditna sredstva za izgradnju autoceste na Koridoru Vc

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda potpisao je danas u Sarajevu s direktorom Ureda Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Ian Brownom Ugovor o garanciji za kredit u vrijednosti 70 milijuna eura za izgradnju dionice autoceste i dvije petlje na Koridoru Vc.

Također, potpisali su i Ugovor o suglasnosti na uvećanje zajma u vrijednosti deset milijuna eura za financiranje izgradnje dionice Prnjavor - Doboj. '

Hrvatski

Konjički Igman s Belgijancima dogovorio posao vrijedan 7 milijuna eura

Kompanija Igman iz Konjica proširuje kapacitete, a napravila je ugovor s jednom belgijskom kompanijom u vrijednosti od oko sedam milijuna eura, rekao je direktor Igmana Džahid Muratbegović.

Govoreći na Info-danu metalaca, on je istaknuo da će Igman ovu godinu završiti na nivou prethodne.

– Prihod nam je trocifren, profit je dvoicifren, primili smo i ove godine nove radnike i sasvim smo zadovoljni, kazao je Muratbegović.

Dobre poslovne rezultate Igman ima zahvaljujući proizvodu koji je interesantan širom svijeta, ali i koji je kvalitetan.

Hrvatski