nagrade

DRONESTAGRAM: Najbolje fotografije dronom u 2018. godini

Proglašeni su pobjednici 5. Međunarodnog natječaja za najbolje fotografije dronom u 2018. godini!

Na natječaju Dronestagrama sudjelovale su tisuće talentiranih amaterskih i profesionalnih fotografa te ljubitelja dronova iz cijelog svijeta.

Pobjednike su izabrali sami korisnici Dronestagrama, a kao najbolje proglašene su sljedeće tri fotografije:  

1. nagrada: Gladni nilski konji / Autor: Zekedrone    

Hrvatski

5 Markerovih web shopova proglašeno najboljima u Hrvatskoj

Konferencija ECommerce Day u zagrebačkom Kraš Auditoriju najveći je događaj godine za sve koji se bave online prodajom u Hrvatskoj.

Ona je poput dodjela hrvatskih e-commerce Oscara gdje kroz natjecanje Web trgovac godine struka i publika biraju najbolje u proteklih godinu dana. 

Podjela u srijedu 28. ožujka, bila je posebno napeta, a za ekipu iz Markera završila je s velikim osmijehom na licu. 

Hrvatski

Najčešće greške u procesu ocjenjivanja zaposlenika prilikom vođenja godišnjih razgovora o učinku

Danas je tvrtkama zaista izazovno pronaći zaposlenika koji je motiviran. Stoga je još važnije da ga, kad pronađe takvog zaposlenika, zadrži što duže u svojim redovima.

Osim za planiranje radnog učinka i razvoja zaposlenika, jasni, otvoreni i konstruktivni godišnji razgovori sa zaposlenicima su važni elementi njihove motivacije i zadovoljstva, a to mogu biti (naravno uz materijalne uvjete) često i ključni elementi za zadržavanje zaposlenika ili njihovo napuštanje tvrtke.

Hrvatski

Kako uspostaviti sustav praćenja učinka i nagrađivanja zaposlenika?

U radu i razgovorima s mnogim poslodavcima ispostavilo se da im je u današnje vrijeme jedan od najvećih izazova kako sustavno pratiti učinak zaposlenika i pravedno ih nagrađivati sukladno njihovim postignućima.

Kao što smo već u jednom od ranijih članaka spomenuli, uspjeh tvrtke uvelike ovisi o kompetencijama i motivaciji zaposlenika.

Hrvatski

PO(D)VUCIMO CRTU!

Kraj godine je i novi početak. Vrijeme kada podvlačimo crtu i zbrajamo šta smo napravili. Sabiramo se i oduzimamo. 

Donosimo odluke – koje ćemo poštovati i realizovati, jer puni smo samopouzdanja i sad ćemo postići sve što nismo nikada. Jer, to je TA godina. U novoj godini ćemo praviti zaokrete, radikalne rezove, osvajati vrhove i sve raditi jače i intenzivnije nego ikada. 

Dok ne zakoračimo u novu godinu, puni elana i očekivanja (od kojih boli glava), podvucimo crtu i sagledajmo godinu koja je na zalasku. 

Hrvatski