Dizajn i arhitektura

5 inspirativnih kuhinja koje su oduzele dah u 2021. godini

2021. godina je došla i prošla, ali ipak je ostavila nešto čudesno iza sebe. Neprikosnoveni interijeri osvojili su svijet svojom kreativnošću – dnevne, spavaće sobe pa čak i kupatila. Međutim, ono što je najviše ostalo zapaženo jeste dizajn kuhinja, a mi vam predstavljamo one najatraktivnije koje su najviše zapale za oko.

 

Spoj modernog i povijesnog

Hrvatski

Stan po mjeri modernog muškarca (PLAN)

Jednostavne forme i prirodni materijali. Stan na 55 m2 koji se nalazi u modernom objektu Kneza Miloša Residence, građenom po najvišim standardima, projektovan je u skladu sa željama suvremenog muškarca i u potpunosti je prilagođen njegovom životnom stilu.

 

Obuhvaća 55 kvadratnih metara i završen je 2021.godine. Arhitekt Vladimir Stajić ponovo oduševljava efektnim konceptom, prenosi kucastil.rs.

Hrvatski

Inspirativne kuhinje u rozoj boji

Ako razmišljate o nečemu drugačijem za dizajn vaše kuhinje, razmislite o ružičastoj boji.

 

Ružičasta kuhinja je siguran način da unesete poticaj pozitivnosti i osobnosti u dizajn interijera. Ako volite svijetle boje, onda bi žarko ružičasta pozadina mogla donijeti eksploziju boja za kojom žudite.

Za mirnije ukuse tu su prekrasni pastelno ružičasti kuhinjski ormarići koji izgledaju božanstveno u kombinaciji sa bijelom mramornom radnom pločom.

Hrvatski

Ideja sarajevskog arhitektonskog studija našla se u finalu Liverpool Architecture Festivala - Zemljana gradska kuća

Sarajevski studio Projekt V Arhitektura nedavno je bio finalist na međunarodnom natječaju "Liverpool Townhouse" s projektom "Earth Townhouse" - Zemljana gradska kuća.

 

"Earth Townhouse" je na natječaj koji je organizirao LCRCA (Liverpool City Region Combined Authority) u sklopu Liverpool Architecture Festivala, ušao u uži izbor kao finalista od više od pedeset prijava iz Velike Britanije i inozemstva.

Hrvatski