ARHITEKTURA I DIZAJN
Sedam najboljih aplikacija za uređenje vašeg doma
manager.ba/ba.ekapija.ba Lifestyle 03 prosinca, 2021
Izvor fotografije:
ba.ekapija.com

Ako želite da razvijete i usavršite svoje vještine u dizajnu enterijera, onda samo pogledajte sljedeće aplikacije.

 

Ako prolazite kroz period u kojem želite da transformirate svoj dom, ali vam nedostaje inspiracija, na sreću uvijek postoji spasonosno rješenje na internetu.

Sljedeće aplikacije za uređenje doma će vam biti više nego korisne jer će vaš osobni prostor pretvoriti u najtoplije i najudobnije sklonište. Njih šest dostupno je na iOS-u u Apple App Store-u i u Google Play prodavnici za Android, dok je Decor Matters samo za korisnike Apple uređaja.

1. Redecor

Ova aplikacija je idealno rješenje za one koji žele da unaprijede svoje vještine u uređenju enterijera doma, ali nemaju pojma odakle da počnu. Redecor pomaže korisnicima da se upoznaju s različitim stilovima dok proširuju svoje vidike u pogledu dizajna enterijera.

2. Design Home

Design Home je još jedna aplikacija koja poboljšava naše vještine u dizajnu enterijera dok daje adekvatne povratne informacije koje omogućavaju svojim korisnicima da "glasaju za svoje omiljene sobe i prostore kroz živu i kreativnu zajednicu".

3. Room Planner

Pomoću Room Plannera možete dizajnirati i ukrašavati fotorealistične sobe komadima stvarnih brendova. Sve dobiva realne dimenzije od boja na zidovima do namještaja.

4. Wayfair

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za uređenje doma s preko 1,4 milijuna recenzija i omogućava korisnicima da kupuju, dizajniraju i vizualiziraju svoj kućni dekor, sve na jednom mjestu. Aplikacija također bilježi artikle koje naručujete da biste znali kada će stići.

5. Houzz

Houzz nudi korisnicima mnoge funkcije prethodnih aplikacija i posjeduje neophodnu tehnologiju za "otkrivanje i kupovinu stvari direktno sa Houzz fotografija"

6. Home Design 3D

S Home Design 3D možete dizajnirati svoj prostor točno onako kako želite, odabirom odgovarajućih dimenzija objekata i svih detalja oko unutrašnjeg uređenja vašeg doma.

7. Decor Matters

U Decor Matters možete da dijelite svoje stavove i savjete s drugim korisnicima o dizajnu. Također možete "kreirati" enterijer i eksterijer svog doma, dobijajući najpametnije ideje i rješenja.

Decor Matters je dostupan na iOS-u u Apple App Store-u.

O Autoru
manager.ba/ba.ekapija.ba