REGIONALNI LIDER KONGRESNOG TURIZMA 
Delta preuzima još jedan hotel u Beogradu
Manager Regija 29 lipnja, 2023

 

Delta Real Estate Grupa već upravlja hotelima InterContinental u Ljubljani, Crowne Plaza i Indigo hotel u Beogradu.

 

Delta Real Estate nastavlja jačati svoj hotelski portfolio preuzimanjem hotela Radisson Collection – Old Mill u Beogradu i time nastavlja realizaciju svog plana da bude regionalni lider u hotelskoj industriji, objavila je ova kompanija. Ugovor o kupoprodaji odobrila je i Komisija za zaštitu konkurencije.

"Delta se u hotelskom biznisu opredijelila, prvenstveno, mada ne i isključivo, za kongresni turizam, za hotele koji su prije svega namijenjeni poslovnoj klijenteli i koji posluju svih 12 mjeseci u godini. Naši hoteli su visoke kategorije, dio su poznatih međunarodnih lanaca i zato preuzimanje hotela Old Mill u Beogradu, pod brendom Radisson Collection, predstavlja logičan nastavak naše strategije.

Proširenjem portfolija novim hotelom, uz preuzimanje Sava Centra čija rekonstrukcija je u tijeku, velikim korakom se približavamo poziciji koju želimo u regionalnom hotelijerstvu.

U narednom periodu nastavit ćemo biti aktivni na tržištu i tražiti prilike za investiranje u regiji” izjavio je Andrej Sovrović, direktor hotelskog biznisa u Delta Holdingu, poslovnom sistemu kojem pripada i Delta Real Estate Grupa.

Hotel Radisson Collection – Old Mill se nalazi uz autocestu, gotovo u centru grada, samo 700 metara od Beogradskog sajma i 1,5 kilometar od glavne željezničke stanice. Sava centar, kao vodeća kongresna lokacija, udaljen je manje od jednog kilometra.

Hotel je lociran u preuređenom objektu prvog parnog mlina u Beogradu, koji potiče iz 19. stoljeća. Radisson Hotel nudi 236 soba, uključujući 14 apartmana, sa prozorima od poda do plafona koji gledaju na Beograd. Sobe su opremljene unikatnim namještajem i umjetničkim detaljima poput oslikanih zidova koji su djelo studija Strauss&Hillegaart.

Manager.ba
 

Povezani članci

1

Najnovije vijesti
Video
ANER KRUŠKONJA, OBRTNIČKA KOMORA HNŽ
Koliko se danas isplati biti obrtnik
DAMIR UZUNOVIĆ, BUYBOOK
Mi smo išli naopačke
JASMIN BADŽAK, EUROSJAJ
Moj radni dan traje 24 sata, ali uživam u svom poslu!
Savjeti