KOMPANIJE
Apple otvara plutajuću prodavnicu
manager.ba/biznisinfo.ba Svijet 26 kolovoza, 2020
Izvor fotografije:
biznisinfo.ba

Iako koronavirus prisiljava mnoge trgovce na zatvaranje prodavnica, Apple je objavio da planira otvoriti novu Apple Store u Singapuru koja će plutati po vodi.

 

Nova trgovina, smještena u futurističkoj gigantskoj kugli koja svijetli noću, bit će smještena na rivi ovog grada-države. Zvat će se Apple Marina Bay Sands po hotelskom kompleksu čiji će biti dio.

Apple je na svojoj web stranici objavio: “Uskoro ćemo otvoriti vrata naše nove trgovine. Apple Marina Sands bit će u središtu kreativnosti, mjesto koje smo napravili za vas kako biste zabilježili vaše ideje i strasti. Bit će to prostor za vas da istražujete, povežete se i stvorite nešto novo. Jedva čekamo da vidimo kamo vas vodi mašta.”

Apple još nije objavio druge službene podatke, poput površine zgrade ili kada će se točno otvoriti.

Apple već ima trgovinu u Singapuru na Orchard Road i još jednu na aerodromu Changi. Apple ima stotine trgovina širom svijeta koje prodaju iPhone uređaje, iPad, Apple Satove i druge Apple proizvode.

Prošlog tjedna Apple je postao prva američka kompanija koja je dostigla procjenu vrijednosti od 2 tisuće milijardi dolara. Prodaja je porasla za 11 posto na 59,7 milijardi dolara u posljednjem tromjesečju, usprkos poremećajima uzrokovanim koronavirusom.

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje