SAVJETI MENADŽERA
4 savjeta Jeffa Weinera
Manager.ba/Profitiraj.hr Svijet 02 studenog, 2017

Uz veliki broj pratitelja na društvenim mrežama i zavidan profil na poslovnom Facebooku, Jeff Weiner, CEO kompanije LinkedIn jedan je od poslovnih stručnjaka koji svoje poslovne mudrosti dijeli s pratiteljima koji ih s oduševljenjem upijaju.

Od kada je postao izvršni direktor LinkedIn-a u 2008., Jeff Weiner je prilično brzo prerastao bazu obožavatelja unutar kruga zaposlenika. Kao jedan od Glassdoorovih najviših CEO-ova, Weiner očito ima sve ono što je potrebno uspješnom vođi. Poznat kao strastven manager, ali i odličan lider, a s obzirom na to da je njegova kompanija jedna od onih koja bilježi zadovoljstvo zaposlenika od 97 posto, jasno je da od njega možemo prepisati nekoliko savjeta za uspjeh.

1. Dajte svojim zaposlenicima mogućnost fleksibilnosti

Cijenite njihov doprinos, a ne broj sati proveden na radnom mjestu. Dajte im i fleksibilno radno vrijeme, to će im pomoći da uistinu svaki dan daju najbolje od sebe i budu zadovoljni radi usklađenosti privatnih i poslovnih obveza.

2. Slušajte vaše zaposlenike

Doslovno. I pokažite poštovanje prema njima. Dakle, zatvorite laptop i mobitel okrenite dok razgovarate s njima. Cijenite njihove komentare i mišljenje.

3. Cijenite njihov rad

I recite to naglas – posebice kada ostvare željen cilj!

4. Inspirirajte

Pokažite im nove načine obavljanja poslova, organizirajte motivacijske seminare, pomozite im s poslovima.

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo