Violeta

Violeta donira udrugama roditelja djece kojima treba pomoć

Društveno odgovorno poslovanje sastavni je dio života u Violeti, a svojim akcijama želimo poticati i druge na pomaganje najpotrebitijima.

 

U sklopu humanitarne kampanje za pomoć najpotrebitijima, Violeta će donirati proizvode u vrijednosti od 50.000 KM u BiH, 100.000 kuna u Hrvatskoj,  i 5.000 Eura u Sloveniji.

Donacija ide prema udrugama roditelja djece kojima treba pomoć.

Hrvatski

Violeta želi čiste račune, kao i zemljište oko Laste

Na aukciji polovicom lipnja, ove godine, Tvornica keksa i vafla "Lasta" Čapljina, poduzeće u stečaju, dobila je novog vlasnika. Kupac je tvrtka "Violeta" iz Gruda.

Međutim, razgovori oko potpisivanja kupoprodajnog ugovora još se vode, doznaje Čapljinski portal od stečajne upraviteljice Behrije Huseinbegović.

S jedne strane kupac traži čiste račune, što uz računovodstvene podatke, podrazumijeva i čišćenje dijela kruga koji se prema skici Geoportala prostire na 6,3 hektara.

Hrvatski

Violeta uspostavila suradnju s jednim od vodećih distributera u regiji

Od lipnja 2019. kompanija Delta DMD je generalni uvoznik i distributer Violeta portfolija za tržište Srbije. Distributivni portfolio čine proizvodi baby programa i papirne galanterije.

Delta DMD jedan je od vodećih distributera robe široke potrošnje na tržištu Srbije, već 22 godine.

Kompanija je osnovana 1997. godine tokom kojih je postavila osnovu modernog biznisa distribucije koji objedinjava usluge prodaje, brend menadžmenta, logistike i prodaje.

Hrvatski

Violeta će svu uštedu dati zaposlenicima

Petar Ćorluka, predsjednik Uprave Violete, kazao je danas da će ova kompanija svu uštedu nakon eventualnog usvajanja zakona čiji su ciljevi rasterećenje gospodarstva i poboljšanje poslovnog ambijenta, usmjeriti na račune zaposlenika.  

On je rekao da je njegova kompanija već povećale plaće zaposlenika, a da bi se ovim rasterećenjem, motivi dodatno podigli.  

Hrvatski

Humanitarna akcija kompanije Violeta povodom Dana žena: "Violeta žene ženama"

Zadnjih godina Međunarodni dan žena u Violeti bio je obilježen prigodnim poklonima i tradicionalnom večerom za sve pripadnice ljepšeg spola.

Ove godine zaposlenice Violete odlučile su da će se odreći poklona i večere, odlučile su biti humanitarne, udružile su se i žele pokazati solidarnost prema onim ženama kojima je pomoć zaista potrebna.

Hrvatski

Ćorluka investira oko 11,5 milijuna KM u hotel

Hercegovački poduzetnik i vlasnik tvornice higijenskih proizvoda Violeta Petar Ćorluka, kupuje hotel Hrvatska u Baškoj Vodi, odlučila je u četvrtak Vlada RH.

Ponuda njegove tvrtke Marea Alta iz Makarske vrijedna 46,13 milijuna kuna (oko 11,5 milijuna KM) izabrana je u konkurenciji koju su činili slatinska tvrtka Maros nekretnine i zagrebački Adria Coast turizam.

Hrvatski

Zašto je poznati Hercegovac kupio atraktivnu kuću na Stradunu

Petar Ćorluka, vlasnik brenda Teta Violeta, točnije tvrtke Violeta iz Gruda, kupio je jednu od atraktivnih kuća na Stradunu.

Riječ je o objektu na kantunu Straduna i ulice Zamanjina u čijem je prizemlju već dugi niz godina smještena butiga Kraš Bonbonnière.

Posljednjih je mjeseci s građevinskim inženjerima sagledao sve potrebe oko sanacije objekta, a usporedno s tim Ćorluka je zatražio i konzervatorske smjernice za obnovu, piše Dulist.hr

Hrvatski

Violeta traži djelatnike u odjelu izvoza

Kompanija Violeta iz Gruda u potrazi je za komunikativnim, samoincijativnim i upornim osobama koje imaju odlične organizacijske vještine i spremne su na timski rad u odjelu izvoza.

Sastavni dio Violeta djelokruga je i izvoz.

Kompanija surađuje s nizom europskih i svjetskih zemalja, stoga su potrebna dva izvršitelja za radno mjesto:

- Asistent u odjelu izvoza sa iskustvom
- Asistent u odjelu izvoza bez iskustva

Mjesto rada: Grude

Hrvatski

Violeta zapošljava inženjere građevine i arhitekture

Povodom otvaranja novih investicija i projekata u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj Violeta je u potrazi za više novih radnika.

Traže se radnici iz sljedećih branši:

Dipl.inženjer/Inženjer građevine sa iskustvom, 1 izvršitelj
Dipl.inženjer/Inženjer građevine bez iskustva, 1 izvršitelj
Dipl.inženjer/Inženjer arhitekture sa iskustvom, 1 izvršitelj
Dipl.inženjer/Inženjer arhitekture bez iskustva, 1 izvršitelj

Hrvatski