Madi

SARAJEVO, KONJIC ILI TEŠANJ: 3 radne pozicije čekaju te u ovim gradovima

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba

 

1. VODITELJ/ICA KOMERCIJALE 

 

Hrvatski

Mesna industrija “Madi” spremna za izvoz u EU

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević i ministar za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Himzo Smajić posjetili su Mesnu industriju “Madi” Tešanj, proizvođača piletine.

Članovi Vlade ZDK, u pratnji načelnika Tešnja Suada Huskića, obišli su novu farmu kod Tešnja kojom je “Madi” zaokružio proizvodni ciklus – od matičnih jata do gotovih proizvoda i spreman dočekuje početak izvoza na tržište Europske unije za što je već dobio odgovarajući certifikat.

Hrvatski

‘MADI’ raspisao oglas za prijem 30 radnika

Zbog povećanog obima posla kompanija „Madi“ Tešanj objavila je oglas za prijem novih 30 radnika.

„Madi“ traži radnike za rad u pogonu proizvodnje, a konkurs ostaje otvoren 20 dana, javili su lokalni mediji u Tešnju.

Kako je pisano ranijue ovog mjeseca, "Madi" gradi novu tvornicu. Riječ je o potpuno novom pogonu za proizvodnju panirane piletine, a vrijednost ove investicije procjenjena je na 6 milijuna KM.

Hrvatski

BiH dobiva prvu tvornicu za proizvodnju panirane piletine: Madi ulaže 6 milijuna KM

Kompanija Madi iz Tešnja gradi novu tvornicu za proizvodnju panirane piletine, a vrijednost investicije procijenjena je na 6 milijuna KM. 

Direktor kompanije Madi Maid Jabandžić rekao je za Radiosarajevo.ba kako je riječ o proizvodima vrhunskog ukusa i kvalitete koji će se praviti od visokokvalitetnog pilećeg mesa, čija će priprema biti izuzetno kratka. 

Hrvatski

Tešanj kao primjer uspješne sredine za razvoj biznisa

 

BBI banka i BBI VIP Business Club u saradnji sa Privrednom komorom FBiH, PK RS – Područnom privrednom komorom Doboj, Agencijom za razvoj Općine Tešanj-TRA i Udruženjem poslodavaca Tešanj – Jelah, Biznis centar, danas su u Tešnju organizovali okrugli stol na temu „Kako povećati konkurentnost privrede Tešnja, Teslića, Doboja, Maglaja i Usore – internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta“.

Okruglom stolu prisustvovalo je oko 60 vodećih privrednika ove regije.

Hrvatski