konferencija

Besplatni snimci konferencije Konverzija #4 na YouTube kanalu

Konferencija Konverzija postala je tokom godina vodeći regionalni događaj za edukaciju u oblasti digital marketinga. 

 

Na ovoliku popularnost i važnost uticala je činjenica da je fokus ove konferencije praktično znanje i otvoreno dijeljenje uvida u načine rada stručnjaka iz industrije.

Hrvatski

Krajem lipnja čeka nas novi Connecto - konferencija s ljudskim likom

Mostar će i ove godine, već tradicionalno, biti domaćin konferencije Connecto, koja će u Tehnološkom parku Intera okupiti stručnjake iz sfere inovacija, novih tehnologija, digitalizacije, industrije, obrazovanja i znanosti. 

 

Organizatori ističu kako je cilj Connecto 2024 povezati potencijale dijaspore i Bosne i Hercegovine, ljude, ideje i investicije te ispričati niz konkretnih i pozitivnih priča u moru negativnosti.

Hrvatski

HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN uskoro u Banja Luci

Događaj HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN namijenjen stručnjacima, profesionalcima i zaljubljenicima u uređenje enterijera i eksterijera održat će se 16.3.2024. godine u Banja Luci u Delta Planet centru. 
 
Ovo je jedinstven koncept događaja na kojem će vrhunski stručnjaci iz svijeta održati zanimljiva i edukativna predavanja, te će se održati i sajam sa izložbenim štandovima sponzora i partnera koji će predstaviti sve što vam je potrebno za uređenje doma, vrta, vikendica, ugostiteljskih i turističkih objekata, poslovnih prostora…

Hrvatski

Sutra počinje konferencija i sajam "Tehnologija betona" u Sarajevu

Sajam i konferencija ”Tehnologija betona” održat će se 21. i 22.2.2024. godine u Sarajevu, Hotel Hills. Ovo je XIV po redu naučno stručna konferencija i sajam u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar i regionalnog časopisa za građevinarstvo i arhitekturu m-Kvadrat. Suorganizatori konferencije su: Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilište Mostar, Veleučilište Zagreb, Građevinski fakultet Sarajevo, GIT Institut Tuzla, IGH Institut Zagreb, Arhitektonsko građevinski fakultet Banja Luka, Internacionalni Burch Univerzitet, Tehnički fakultet Univerzitet Bihać.

 

Hrvatski

Preobrazba i kvalitet poziv su svakog zaposlenika

Targer QualityCon 2024: "Preobrazba i kvalitet poziv su svakog zaposlenika" događaj je koji će aktualizirati važnost totalnog upravljanja kvalitetom, a održat će se 22. i 23. veljače u Sarajevu u organizaciji konsultantske kuće TARGER E&C uz podršku agencije za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing i brenda PIT Events.

 

Hrvatski

Poduzetništvo je budućnost!

Dom mladih u Sarajevu protekla dva dana bio je centar poduzetništva. Najsikusniji su dijelili zanje i savjete, najmlađi predstavili ideje, a najbolji dobili poticaje. 


Najočekivanije poduzetničko okupljanje „Welcome to the Future 2.0“ održano je od 22. do 23. studenoga, a ovo je drugo izdanje Welcome to the Future koji je bio prvi Scale Up pitch održan u Bosni i Hercegovini 2022. godine. 

"Welcome to the Future 2.0", podijeljen u dva segmenta - Biznis Arenu i Pitch Arenu, bio je prepun posjetitelja.

Hrvatski

Pouzdane kompanije oblikuju budućnost bh. gospodarstva

U Hotelu Holiday u Sarajevu uspješno je održana Konferencija „Pouzdanost 2023/24“ pod imenom „Uzdaj se u pouzdanost“. Tom prilikom, LRC BIS kao organizator ovog događaja uručio je priznanja za uspješne kompanije koje su pokazale odlične rezultate u solventnosti, likvidnosti i bonitetnoj pouzdanosti.

 

Na samom početku prisutne je pozdravila generalna direktorica LRC bonitetne agencije i članica Uprave LRC Grupacije Jadranka Kuljanin. U svom govoru istaknula je kako su pouzdane kompanije temelj uspjeha i stabilnosti bh. Privrede, te je čestitala svim dobitnicima priznanja.

Hrvatski