javni poziv

FK Željezničar traži strateškog partnera za dvije zajedničke tvrtke

Nogometni klub Željezničar objavio je javni poziv za uspostavu strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima. Sarajevski nogometni klub namjerava sa strateškim partnerom stvoriti novu korporativnu strukturu - dvije joint venture tvrtke, jednu nogometnu i drugu za ulaganje u nekretnine.  


Joint venture koji će se baviti nogometnim operacijama zamišljen je kao pravna osoba koje će imati licencu za natjecanje u Premijer ligi BiH nastavljajući sportske operacije sadašnjeg kluba s trenutnim budžetom od 4 milijuna eura.

Hrvatski

Raspisan poziv za dodjelu koncesije za izgradnju solarne elektrane na području TrebinjaKako je navedeno u javnom pozivu, radi se o solarnoj elektrani instalisane snage od 12.249 MW i procijenjene godišnje proizvodnje od 17,7 GWh.  

Ministarstvo energetike i rudarstva Republike Srpske je raspisalo javni poziv za dodjelu koncesije za izgradnju solarne elektrane Nova na područja grada Trebinja, javlja Akta.ba.

Hrvatski

Otvoren novi krug javnog poziva za IMPAKT Akcelerator na području Tuzlanskog kantona

Investicijska fondacija Impakt, u suradnji s Ministarstvom gospodarstva Tuzlanskog kantona, otvara novi krug programa akceleracije za odgovorne poduzetnice i poduzetnike koji djeluju duže od 12 mjeseci, a ne više od 42 mjeseci sa sjedištem na području Tuzlanskog kantona. 

 

Hrvatski

Posušje ponovno potiče nove i male poduzetnike

Općina Posušje raspisala je javni poziv za podnošenje prijava za poticaje poduzetništvu i to za sufinanciranje troškova osnivanja i registracije poduzetnika - početnika (start up – ova), potporu očuvanju tradicionalnih i starih obrta i djelatnosti koje se mogu obavljati kao domaća radinost i podrška ženama poduzetnicama. 

 

Hrvatski

Novi poziv za podršku razvoju kompanija u Bosni i Hercegovini

Vlada Sjedinjenih Američkih Država putem USAID projekta Diaspora Invest podržat će mikro, mala i srednja poduzeća u Bosni i Hercegovini putem programa tehničke pomoći. Riječ je o mehanizmu koji omogućava kompanijama iskazati svoje potrebe u segmentu razvoja proizvodnih procesa i usluga, obuci osoblja, procesima pripreme certifikacije, online promocije, jačanje kapaciteta i priprema za izvoz na međunarodna tržišta.

Hrvatski

Raspisan poziv za digitalno unaprijeđenje turističkih poeduzeća

 

GIZ BiH u okviru projekta EU4Business Recovery, kojeg sufinanciraju Europska unija i Vlada SR Njemačke pozvalo je samostalne poduzetnike i poduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH, prijaviti se na javni poziv za besplatnu tehničku potporu za unaprijeđenje digitalne vidljivosti poslovnih subjekata u turističkom sektoru.

Hrvatski

Objavljen poziv za izgradnju pristupne ceste Varda – Rodoč

 

Poziv se odnosi na radove na radove na cesti koja prati trasu postojeće ceste Varda - Rodoč i to izmjenu dijelova trase, proširenje i ispravljanje krivina, odvodnju, sanaciju i dr. Procijenjena vrijednost radova je 3,4 milijuna KM bez PDV-a, a duljina ceste je oko 2.700 m. Rok izvršenja radova je jedna godina

 

Hrvatski

Javni poziv za financiranje IT tehnologija u poljoprivredno - prehrambenom sektoru

Javni poziv vrijedan 1,3 mil KM potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru popotpore uvođenju IT tehnologija u poljoprivredno-prehrambeni sektor


Projekt EU4AGRI objavljuje novi Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava potpore uvođenju inovacija i informacijsko-komunikacijskih tehnologija u poljoprivredno-prehrambeni sektor, vrijedan 1,3 milijuna KM.


Prijava se podnosi isključivo u partnerstvu koje sačinjavaju dva člana iz sljedećih kategorija:

Kategorija 1:

Hrvatski