Đuro Đaković

Đuro Đaković ugovorio posao sa Švicarskom vrijedan 23,8 milijuna eura


Dogovorena je proizvodnja i isporuka teretnih vagona Tagnpps u vrijednosti od 23,8 milijuna eura. Isporuka vagona planirana je tijekom 2024. godine

Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila, koja posluje u sastavu Đuro Đaković Grupe, ugovorila je sa švicarskim naručiteljem proizvodnju i isporuku teretnih vagona Tagnpps u vrijednosti od 23,8 milijuna eura. Isporuka vagona planirana je tijekom 2024. godine.

Hrvatski

Đuro Đaković postaje centar za servisiranje američkih oklopnih vozila

Slavonskobrodska tvrtka postat će središnji centar u ovom dijelu Europe za servisiranje američkih oklopnih vozila.

 

Prvi kontingent američkih oklopnih vozila Bradley trebao bi iz pustinje u Nevadi početkom zime doći u Hrvatsku.  Iz Ministarstva obrane odgovorili su kako projekt opremanja Hrvatske vojske vozilima Bradley teče planiranom dinamikom, a njegov je dovršetak planiran 2026. godine.

Hrvatski

Đuro Đaković radi specijalne vagone za Švicarce

 

Đuro Đaković Specijalna vozila, u sastavu Đuro Đaković Grupe i švicarski naručitelj, ugovorili su proizvodnju i isporuku teretnih vagona Sgmmnss 40 u vrijednosti od 23 milijuna eura, izvijestili su u srijedu iz Đure Đakovića putem Zagrebačke berze.

Isporuka vagona, kako se navodi, planirana je tokom 2024. godine.

Vagoni tipa Sgmmnss 40 su 4-osovinski vagoni-platforma namijenjena za prijevoz kontejnera.

Hrvatski

Tvornice vagona iz Hrvatske sklopile unosne poslove

U isto vrijeme novosklopljene poslove obznanili su TŽV Gredelj i Đuro Đaković Specijalna vozila
 

Zagrebačka Tvornica željezničkih vozila Gredelj (TŽV Gredelj) u travnju  je počela suradnju na vagonima noćnog vlaka za Siemens Mobility, jednog od svjetskih lidera u željezničkoj industriji. Za Siemens Mobility TŽV Gredelj osigurat će konačni dovršetak 35 vagona za noćni vlak najviše razine kvalitete namijenjene prijevozu putnika u Europi.

Hrvatski