turizam

Mostar može produžiti ljetnu sezonu na dobro svima

Mostar, biser Bosne i Hercegovine, privlači turiste svojom bogatom poviješću, spektakularnom arhitekturom i jedinstvenim kulturnim iskustvom. Međutim, većina turističkih aktivnosti i ponude koncentrirana je u nekoliko ljetnih mjeseci, dok se ostatak godine često zanemaruje.


Piše: Mostar Property Management za Manager.ba

Hrvatski

Ecobnb: Ekskluzivna platforma posvećena ekoturizmu i boravku u autentičnim eco-friendly objektima

Trendovi u turizmu  pokazuju da je luksuz u potpunosti promijenio svoj „izlog“. Ako se do sada luksuz povezivalo s hotelima 5*, zlatnim kadama i kristalnim lusterima, danas ovo nazivamo raskoš.

Pravi luksuz, odnosno ekskluzivni doživljaji danas obuhvaćaju unikatne turističke smještajne objekte, očuvanu prirodu, izvor pitke vode, organsku hranu i autentično iskustvo tradicionalnog načina života. Stoga postoji sve više potražnje za mirom, čistim zrakom i netaknutom prirodom. 

Hrvatski

ZLATNI MOST: Fascinantni most u Vijetnamu drže divovske kamene ruke

Most izvan grada Da Nang u Vijetnamu privlači posjetitelje svojim elegantnim dizajnom koji stvara iluziju da most drže dvije ogromne kamene ruke koje izranjaju iz brda.

Poznat kao Zlatni most, stoji na nadmorskoj visini od 1.400 metara iznad Ba Na brda, odakle se pruža veličanstven pogled na okolnu prirodu.

Zlatno obojena ograda prati stazu dugu 150 metara i ukrašenu ljubičastim krizantemama.

 

Kamene ruke koje ostavljaju bez daha

 

Hrvatski

BOB EXCLUSIVE: Elegantno-barokni stil hotela i restorana očarati će svakog gosta

Hotel Bob nalazi se u središtu prirode, u neposrednoj blizini Spomen parka Vraca, na samo nekoliko minuta vožnje od centra Sarajeva. Hotel u okviru svojih usluga nudi pregršt mogućnosti za odmor i relaksaciju. Restoran Exculsive sa otvorenom baštom predstavlja odličan izbor za poslovne ručkove, promocije, sve vrste druženja i proslava. 

Hrvatski

KONOBA VERANDA: Nastala iz ljubavi, temeljena na vrhunskoj gastronomiji

Ukoliko se zateknete u Dubrovniku ili okolici, ne propustite priliku svratiti u mjesto Štikovica. Ovdje ćete imati priliku uživati u odličnoj gastronomskoj ponudi, ali i prelijepom ambijentu Konobe Veranda!

Želja vlasnika Konobe, Maje i Mirka Andrića, porijeklom Hercegovaca, jeste da se svaki gost ovdje osjeća "kao kod kuće".

Uz odlično pripremljena jela, sa svježim i kvalitetnim namirnicama te vino po vašem izboru, užitak neće izostati.

O ponudi Konobe Veranda, kao i njezinom nastanku razgovarali smo s Majom Andrić.

Hrvatski