ATOELEKTRIČAR I STOLAR
Emir Jašarević proizvode "Kredenca" plasira diljem svijeta
manager.ba/klix.ba 17 siječnja, 2023

Autoelektričar i stolar po struci, Emir Jašarević, prije godinu dana osnovao je poduzeće Kredenac koje se bavi proizvodnjom pločastog namještaja. Nakon tri mjeseca poslovanja u biznis inkubatoru Zenice "ZEDA" Kredenac svoj namještaj izvozi u Hrvatsku, Njemačku, Austriju i druge zemlje EU.

 

Svoje prvo radno iskustvo Emir je stekao kao stolar u jednom poduzeću nakon završene srednje škole. Nakon tri godine rada otvorio je svoje poduzeće i kreirao radno mjesto sebi i drugima te je tako nastala i sva priča o tvrtki Kredenac.

"Trnovit je put do zvijezda, većinu tog puta sam prešao mlad i jak i još uvijek težim k velikom uspjehu jer da nisam želio nešto veliko postići ne bih se ni odlučio na ovakav čin, odnosno, otvaranje svog poduzeća u čiji uspjeh vjerujem i na ostvarenju ciljeva još uvijek radim", priča Jašarević.

Kredenac je bosanskohercegovačka priča koja se bavi proizvodnjom namještaja po mjeri, a suradnjom s arhitektama u ZDK, razvili su se do tolike mjere da su imali velike projekte i da je njihov rad itekako prepoznat. Brojne suradnje s tvrtkama iz inozemstva rezultirale su time da bh. proizvodi završe u Hrvatskoj, Njemačkoj, Austriji i drugim EU zemljama.

Jašarević kaže kako su njihovi proizvodi, koji nose i note tradicije, odnosno retro stila, predstavljaju BiH diljem svijeta, a posebno je sretan i zahvalan što nijedan od uposlenika nije stariji od 30 godina.

"Imamo znanje i iskustvo ali i želju za napredovanjem", dodaje te ističe kako planiraju širiti posao i otvarati nova radna mjesta.

U narednih pet godina svoj posao će voditi iz Biznis inkubatora Zenica, koliki je i maksimalni period inkubiranja kako bi se poduzeće dovelo do maksimalnog razvoja. 

Klix.ba / Manager.ba

 

Video
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Iskustvo pacijenta – prevencija iznenadne srčane smrti
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Centar za bolesti kralježnice - PLDD i kirurgija perifernih živaca
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Dječja ortopedija – iskustvo pacijenta