18.-19.04.2024.
11. MS Community BiH konferencija
Manager 01 siječnja, 2024

11. MS Community BiH konferencija, koja će se održati 18. i 19. travnja u Garden City Hotel & Resort Konjic, obećava bogat program predavanja, radionica i interaktivnih sesija, u fokusu kojih su najnoviji trendovi i inovacije u IT sektoru. 

 

Dvodnevni skup, koji se već etablirao kao ključni IT događaj u Bosni i Hercegovini a i šire, okupit će vodeće stručnjake i inovatore, s posebnim naglaskom na napredak u cloud tehnologijama, razvoju softvera, umjetnoj inteligenciji i Internet of Things (IoT). 

Jedanaesto izdanje konferencije ugostit će 16 Microsoft Most Valuable Professional (MVP) nagrađenih predavača i 4 Microsoft Regional Directors (RD), što dodatno potvrđuje njen visoki kvalitet i međunarodni značaj. Program konferencije obuhvata raznolike sesije, uključujući radionice na teme kao što su "Cloud Cookbook: Azure PowerClass", "Microsoft 365 Administration, Security and Governance", i "Navigating the Microservices Mesh: A Comprehensive Guide to .NET Service-to-Service Communication", koje će voditi stručnjaci priznati na globalnom nivou. Više informacija o predavačima nalazi se na stranici predavača.

Predavanja će pokrivati širok spektar tema, od sigurnosti mobilnih uređaja i upravljanja cloud infrastrukturom, do izazova u primjeni umjetne inteligencije u zdravstvu i razvoja aplikacija na AWS-u. Konferencija će također istražiti aktuelne teme kao što su generativna AI, sigurnost softverskih projekata i kvantna računala, pružajući uvid u najnovija dostignuća u IT industriji. Detaljne informacije o predavanjima i radionicama .

Više informacija o ovogodišnjoj MS Community BiH konferenciji može se pronaći na:  https://konferencija.mscommunity.ba/  te na društvenim mrežama Facebook i LinkedIn.

Najnovije vijesti
Video
"IMAM IDEJU" - MARIJA ĆEŠKIĆ
Coralov "Marshal plan" i branding Hercegovine mogu biti rješenje
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji