SAM SVOJ KROJAČ
Znate li da sami možete dizajnirati svoju košulju?
Manager.ba/BIZLife Regija 30 kolovoza, 2018
Izvor fotografije:
Moj krojač

Jeste ikada mislili da ćete biti u mogućnosti sami dizajnirate svoju košulju, birati materijal i na kraju dobiti šivenu prema vašim mjerama?

MojKrojac.com je odveo ovaj tradicionalni posao starih majstora u 21. stoljeće i približio ga svim muškarcima i ženama, sa svojom interaktivnom platformom i mogućnošću online dizajniranja i poručivanja košulja.

Košulje su odjevni predmet sa najviše detalja, kao što su kragna, manžetne, kopčanje, osnova, leđa, tip dugmadi…

Košulja je jedini odjevni predmet koji zahtjeva da stoji savršeno na muškarcu.

Rukavi bi trebali biti dovoljno dugi da se manžetne ne penju na zglob kada savijete ruku, između vrata i kragne treba ostati prostor za dva ili tri prsta, šavovi moraju savršeno stojati na ivici ramena.

Ostale mjere su po želji i ukusu muškarca, da li voli nositi komotnije ili slim fit košulje.

Današnjem muškarcu je jako teško da u prodavnici košulja pronađe standardnu veličinu koja ispunjava sve gore zadane uvjete.

Upravo iz tog problema je nastao koncept MojKrojac.com gdje klijent sudjeluje u cjelokupnom procesu kreiranja košulje on line ili u radnji uz pomoć stručnog osoblja, počevši od odabira materijala, izbora kragne, manžetni i ostalih detalja na košulji.

Uz pomoć detaljnog uputstva uzimanja mjera, klijent se sam može jednostavno izmjeriti, ili ako je u mogućnosti posjetiti jedan od prodajnih salona, stručna ruka krojača će se pobrinuti za to.

Preko 100 različitih luksuznih materijala koji se nalaze na stanju i vlastita proizvodnja smještena u Beogradu, omogućavaju klijentima da dobiju košulju u najkraćem mogućem roku, u nekim slučajevima i u roku od 24 sata.

Visok nivo tehnike izrade košulja kao što su upotreba francuskog šava, sedam uboda igle u jednom centimetru, plitak štep na kragni, detalji su koji daju čist, luksuzan i precizan izgled košulji i koji se ne mogu pronaći na košuljama koje se izrađuju serijski i prodaju u standardnim veličinama.

Ne zaboravimo i omiljeni detalj većine klijenata, a to su izvezeni inicijali na struku ili lijevoj manžetni koji predstavljaju konačnu potvrdu da je košulja šivena po mjeri i uglavnom se povezuje sa košuljama višeg cjenovnog ranga.

Pored košulja, MojKrojac koncept je zaokružio svoju ponudu sa Polo majicama od 100% pamučnog merceriziranog talijanskog pamuka, muškim odjelima i sportskim sakoima izrađenim od 100% talijanske vune, Base London cipelama i kompletnim asesoarom potrebnim suvremenom muškarcu.

Glavni principi poslovanja MojKrojac.com se svode na zadovoljnog klijenta po svaku cijenu i proizvodnju visoko kvalitetnih košulja po normalnim cijenama.

Otvorivši radnju u Beogradu i Podgorici, MojKrojac je omogućio klijentima iz ove regije da ih osobno posjete i pogledaju ponudu, dok za sada, klijenti iz ostalih regija mogu dizajnirati i poručiti svoju košulju i ostale artikle iz ponude online.

Video
VIDEO
Kako napraviti poslovni plan: Metoda 10 pitanja
VIDEO
Kako pronaći ideje za biznis?
VIDEO
Maja Miljević: 8 koraka do uspješnog početka biznisa