ONLINE KONFERENCIJA
Zašto ne smijete propustiti drugi PMI Forum
Manager.ba/bljesak.info 24 ožujka, 2021
Izvor fotografije:
bljesak.info

Ako radite na poziciji voditelja projekta, jednostavno ste zainteresirani za razvoj karijere u projekt menadžmentu ili ste na nekoj od rukovodećih pozicija u kompaniji u privatnom ili društvenom sektoru, onda je PMI Forum pravi događaj za vas.

 

PMI Chapter u BiH sa zadovoljstvom najavljuje drugi PMI Forum koji će se održati 15. i 16. travnja 2021. godine.

Već sada se možete prijaviti i osigurati svoje mjesto na dvodnevnom PMI Forumu.

Nakon uspješno održanog prvog PMI Foruma 12. i 13. rujna 2019. godine, ove godine se održava drugi PMI Forum u organizaciji ogranka PMI-a u BiH, ali ovaj put zbog epidemiološke situacije, u online formatu.

PMI (Project Management Institute) je najveća međunarodna organizacija projekt menadžera, te je ujedno i globalni lider u razvoju standarda za vođenje projekata.

Forum na temu "Pause. Rewind. Play. Retrospective time is on" organizira se s ciljem promoviranja važnosti projektnog menadžmenta u svim oblastima poslovanja i upoznavanja sudionika s najnovijim trendovima u oblasti vođenja projekata.

Kako je prethodni period bio dosta težak i izazovan za većinu nas, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu, ideja foruma je da se nakratko zaustavimo, vratimo unazad, uradimo retrospektivu urađenog, naučimo nešto iz toga i krenemo naprijed.

Ako radite na poziciji voditelja projekta, jednostavno ste zainteresirani za razvoj karijere u projekt menadžmentu ili ste na nekoj od rukovodećih pozicija u kompaniji u privatnom ili društvenom sektoru, onda je PMI Forum pravi događaj za vas.

BiH PMI Forum 2021 je odlična prilika za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti i ostvarivanje novih poslovnih prilika.

Predavači na konferenciji ove godine su istaknuti članovi PMI BiH zajednice: Mersiha Lonić-Pašalić i Lejla Vulović, te renomirani voditelji projekata sa zavidnim iskustvom širom svijeta: Emrah Özdemir iz Turske, Oliver Lehmann iz Njemačke, Catalin-Teodor Dogaru iz Rumunije, a keynote speaker je uvažena Lysa Morisson iz Engleske.

Konferenciju će otvoriti Stanislav Strešnjak, regionalni mentor PMI-a za regiju Centralne Europe.

Svi zainteresirani mogu kupiti ulaznice po redovnoj cijeni do 4. travnja/aprila, a kasne prijave počinju od 5. travnja/aprila i traju do 13. travnja/aprila 2021. godine.

Za sve članove PMI-a osiguran je poseban popust. Podršku Forumu pružile su kompanije Symphony kao Gold sponzor, kompanije ZIRA i Prointer ITSS kao Silver sponzori, kompanije Verso, Ping i Authority Partners kao Bronze sponzori, kao i druge renomirane bh. kompanije koje su prijatelji ovogodišnjeg Foruma.

Službeni partner konferencije je agencija FOR FIVE dma.

Sve informacije o BiH PMI Forumu dostupne su na službenoj web stranici konferencije putem koje se mogu izvršiti i prijave za sudjelovanje.

Novosti o BiH PMI Forumu dostupne su i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram i LinkedIn.

Tagovi: