ATLANTIC
Zašto je Atlantic osmi put proglašen za najboljeg poslodavca u Francuskoj?
Manager.ba Svijet 27 ožujka, 2018

Zašto je Atlantic osmi put proglašen za najboljeg poslodavca u Francuskoj?

1. Dobro organiziran odjel za ljudske resurse
Odjel za ljudske resurse Atlantic grupe postavio je personalizirane programe integracije, prilagođene programe obuke i godišnje intervjue za procjenu kako bi razmotrili promjene i potrebe za dodatnim edukacijama.

2. Kontinuiran i stabilan rast
Od osnutka pa do danas Atlantic grupa imala je kontinuiran rast broja zaposlenika, ali i prometa. Grupacija danas ima 6.500 zaposlenih i promet od 1,5 milijardi eura.

3. Snažna usmjerenost ka inovacijama
Oko 4% godišnjeg prometa posvećeno je istraživanju i razvoju. Ispitivanje zaposlenika pokazalo je da im upravo to jako puno znači jer osjećaju da rade u grupaciji koja teži konstantnom napretku.

4. Mogućnost ostvarenja međunarodne karijere
Grupa je prisutna u 100 zemalja, ima 20 prodajnih mjesta u Europi i 20 proizvodnih pogona, od čega 10 u inozemstvu. Moguća je velika mobilnost zaposlenika.

5. Svaki zaposlenik je vrijedan i važan
Voditelj ljudskih resursa izjavio je sljedeće: "Tvrtka je jednako u službi zaposlenika kao što je zaposlenik u službi svoje tvrtke". Ova rečenica je sažetak Atlanticove korporativne kulture koja se temelji na osobnom obogaćivanju i uzajamnom poštovanju.

Atlanticov partner i ovlašteni zastupnik za Bosnu i Hercegovinu je kompanija Nobel Corporation iz Mostara, nekoliko puta proglašena najboljom kompanijom u BiH.

Povezani članci

1

2