EVENTI
Wine EnoGASTRO VIP Event : 5 VIP evenata u 5 vrhunskih enogastronomskih regija i destinacija
manager.ba 13 siječnja, 2022

EnoGASTRO VIP Eventi biti će organizirani i šestu godinu zaredom.

 

Godini biti and organiziran u 5 vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Organizator Dantes and tim agencije Ricerca Mercato priu "prepričava" diljem Hrvatske već šestu godinu ovu lijepu priču "ispričali" tj. organizirali 22 vrlo lijepa eventa u raznim destinacijama Rijeka, Split, Pore, Zadar, Vodice.

Ove 2022.godine termini, grade i hoteli domaćini su:

  1. Iadera, Zadar, Falkensteiner Hotel & Spa, Iadera ***** ***** 15.ožujak 2022.g.
  1. **** Split Safir Hotel Amphora 17.oujak 2022.g.
  1. Hotel in Zagreb The Westin Zagreb ***** 24.ožujak 2022.g.
  1. Hotel Bonavia Plava Laguna Rijeka **** 29.ožujak 2022.g.
  1. **** Novigrad Marina & Hotel Nautica 31.ožujak 2022.g

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi, kao i partneri izlagači su izvrsni i očekuje se jako odaziv gostiju i HoReCa uzvanika.

Iznimno kvalitetan edukativni program biti će obogaćen vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim presentacijama raznih lokalnih specijaliteta a ove godine na eventima biti će puno i novih radionica.

Veliki naglasak je na Hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija, as well as na edukaciji svih aktera našeg turizma.Posebnost događaja je i tada, da su organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato u suradnji sa brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omoguili sve besplatno – od besplatno ulaza, besplatno korištenje.

EDUKACIJA HoReCa sektor tj. ugostiteljsko-turistike struke (djelatnika – Managera hrane i pia, konobara, sommeliera, kuhara, barista...) i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje.

Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistika zajednica, Hrvatska gospodarska komora, i Hrvatska obrtnika komora obećali su nam i ove godine potporu projektima.

Eventi imaju i humanitarnu notu, tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Zainteresirani partneri i izlagači koji žele biti dio ovih lijepih evenata mogu se obratiti sa iskazanim interesom i upitom direktno na email: [email protected]

  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Tagovi: