KOMPANIJE
WIEBERR dobio zastupništvo za cijelu Europu
manager.ba/akta.ba BiH 24 studenog, 2021
Izvor fotografije:
akta.ba

WIEBERR d.o.o sa sjedištem u Sarajevu na održanom 1. Upravnom odboru dobio je zastupništvo za cijelu regiju Europe. 

 

"Ovo je rezultat uspješnog plasiranja i osvajanja tržišta u državama Balkana. Do sada smo bili zastupnici WIBERR-a za države Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije što je ukupno 23 milijuna stanovnika, a od sada nam se otvara ogromno tržište cijele Evrope od 450 milijuna stanovnika. Naravno, to sa sobom nosi i velike izazove, ali nemamo ni malo sumnje da ćemo izazove pretvoriti u prilike", ističe Samir Vildić, generalni direktor WIEBERR d.o.o.

WIEBERR se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha, zaštitnih boja i lakova. Pored toga, WIEBERR proizvodi i kućnu kemiju, kao i dezinfekcijska sredstva. Proizvodi WIEBERR-a sadrže pH neutralnu vrijednost, te ne nikakav način ne štete i ne ugrožavaju prirodu i zdravlje čovjeka.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i širokim i istraživačkim i razvojnim mogućnostima WIEBERR pruža usluge prema zahtjevima na tržištu. Kompanija trenutno u svijetu  posjeduje četiri tvornice, a svoje proizvode izvozi u preko 60 država širom svijeta. WIEBERR posjeduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001.

Cilj je da se 2023. godine otvori tvornica i pokrene proizvodnja u Bosni i Hercegovini.

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
Tagovi: