TRAŽIŠ POSAO?
VOLITE SHOPPING CENTRE? Sada tamo možete i raditi
Manager.ba BiH 22 svibnja, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba

1. DIREKTOR LOGISTIKE

Firma Batagon EEC d.o.o. je firma sa sjedištem u Sarajevu čija je osnovna djelatnost distribucija robe široke potrošnje u Bosni i Hercegovini. Pored sjedišta u Sarajevu, otvorene su i poslovnice u Tuzli i Banja Luci.
Usljed razvoja kompanije i u cilju daljeg uspješnog poslovanja plan je angažirati najboljeg kandidata na poziciji: Direktor logistike.  

Lokacija: Sarajevo 

Oglas ostaje otvoren do 28. svibnja 2018. godine. 

2. ZAMJENIK VODITELJA PRODAVAONICE 

JYSK traži predanog Zamjenika voditelja prodavaonice

Jeste li spremni dati 110% od sebe da biste sklopili prodaju? Volite li raditi u dinamičnom okruženju s puno izazova? Uživate li u timskom radu? Ako je Vaš odgovor da, Vi ste osoba koju tražimo.

JYSK se od jedne trgovine u Danskoj 1979. godine razvio u više od 2500 trgovina diljem svijeta. Da bismo osigurali daljnji razvoj, tražimo najbolje zaposlenike.
Iskoristite ovu izvrsnu priliku i postanite dio JYSK-a. Ako donesete predanost, dobit ćete mogućnosti.

Lokacija: Vitez 

Svoju prijavu i CV pošaljite najkasnije do 30. svibnja 2018. godine.   

3. VODITELJ SHOPPING CENTRA

City Centar Cazin (CCC) u studenom 2018. godine otvara se u Cazinu. Oko 25 trgovina s renomiranim brendovima kako iz regije tako i šire, bit će izuzetan dodatak u ovom području Unsko-Sanskog kantona. Stoga se traži osoba na radnoj poziciji: Voditelj shopping centra

Neke od ključnih odgovornosti su: uspostavljanje kvalitete i održavanje odnosa sa zakupcima, realizacija strategije shopping centra, upravljanje svim funkcijama operativnog vođenja centra (održavanje, marketing, leasing, računovodstvo, nabavka). 

Lokacija: Cazin

Prijaviti se možete do 14. lipnja 2018. godine. 

Povezani članci

1

2

Video
DAMIR UZUNOVIĆ, BUYBOOK
Mi smo išli naopačke
JASMIN BADŽAK, EUROSJAJ
Moj radni dan traje 24 sata, ali uživam u svom poslu!
DIREKTNA SURADNJA
ASA Bolnica i AKH iz Beča donose izvrsnost u zdravstvu